textielstickers huis van Tijn

Phototex zelfklevend fotobehang is een uniek verwijderbaar textiel, dat op elke vlakke en niet- poreuze ondergrond kan worden aangebracht. De fijne textuur van Phototex zelfklevend fotobehang zorgt voor een zeer hoogwaardige print. Hierdoor is dit materiaal bij uitstek geschikt voor tijdelijke acties en museale projecten. Maar ook fine-art en fotografie behoren tot de mogelijkheden.

Phototex zelfklevend textiel wordt standaard geprint op een van onze mild-solvent fotoprinters als ook op de swissQ UV printer en kent geen beperkingen voor wat betreft de boodschap: zwarte tekst, volvlakken en fullcolour afbeeldingen in een hoge resolutie, alles is mogelijk.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld normaal stickervinyl kan een textielsticker steeds weer opnieuw worden opgeplakt en worden verwijderd. Ideaal voor een  korte termijn presentatie op beurzen, tentoonstelling en in showrooms en musea. Ook kunnen Phototex textielstickers geleverd worden in elke gewenst vorm en formaat.

Voordelen van Phototex zelfklevend textiel zijn:
Eenvoudig aan te brengen op elke vlakke ondergrond
Lichtdoorlatend, bij gebruik van backlight ontstaan er prachtige visuele effecten
Hoge flexibiliteit
Watervast en brandvertragend
Geschikt voor binnen en buitengebruik

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl