identificatie stickers

Identificatiestickers, ofwel ID stickers, zijn stickers die aangeven om welke container of product het gaat. Veelal zijn deze ID stickers uniek. Denk aan een speciale codering in de vorm van cijfers en letters. Boer & Van Wijk print deze identificatiestickers digitaal op een witte of gekleurde ondergrond. Om de levensduur te verlengen, maar ook de kleurechtheid langer te garanderen, worden ID stickers in veel gevallen voorzien van een beschermlaminaat.

Als basismateriaal wordt vaak een polymeervinyl met een Easy Apply lijmlaag gebruikt waardoor deze ID stickers luchtbel-vrij kunnen worden aangebracht. Om de keuze van het basisvinyl vast te stellen is vooraf informatie nodig waar de stickers voor bedoeld zijn, wat de ondergrond is waarop geplakt gaat worden, maar ook de temperatuurschommelingen waar de stickers aan bloot zullen worden gesteld. Wij kunnen stickers leveren die ver onder nul, maar ook tot 70 of 80 graden boven nul  nog steeds goed blijven.

Identificatiestickers kunnen ook voorzien worden van BAR- en QR-coderingen. Aan de hand van een Exelbestand kunnen wij de bestanden snel inlezen en digitaal voorbereiden.

Waar worden Identieficatiestickers toegepast:
Luchtvracht en zeevrachtcontainers
Palletverpakkingen die met transport meegaan
Machine onderdelen
Producten die uniek zijn en altijd traceerbaar moeten zijn
Ziekenhuisbedden, stickers die antibacterieel zijn

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl