Ook karton kunnen wij digitaal snijden.

Digitaal snijden

Compromisloos in prestaties en precisie tot op 1/100 mm nauwkeurig.

Digitaal snijden op een Zünd; krachtig in precisie!

Snijden van o.a. papier, karton, magneetfolie, en pvc zeildoek tot elk gewenst formaat.

Digitaal snijden

Er was een tijd dat we sneden met een mesje langs een liniaal, nog niet eens zo lang geleden. Dat snijden, het was te verwachten, werd arbeidsintensiever en zorgde voor planmatige problemen. Wij hebben, in antwoord hierop, geïnvesteerd in een computer gestuurde snijtafel van het gerenommeerde merk Zünd, op een formaat waarmee we de maximale formaten van onze printers kunnen verwerken. Geweldig om te ervaren dat dit type afwerking dan ineens wordt afgedaan met de opmerking ‘nog even snijden’.

Snijbestand aanleveren

Bij opdracht levert u ons een digitaal snijbestand (DXF en/of Illustrator) aan dat in veel gevallen gekoppeld is aan een printbestand. Mocht u de mogelijkheid tot aanleveren van een snijbestand niet in huis hebben, dan kunnen wij u daarmee helpen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties.

Welke materialen kunnen digitaal gesneden worden?

1.     Papier
2.     Karton
3.     Golf- en honingraatkarton
4.     Folies
5.     Kunststof panelen
6.     PVC zeildoek
7.     Kunststof met versterkte vezel
 
Staat het product er niet tussen wat u zelf gesneden zou willen hebben, neem dan contact met ons op, want de kans is groot dat we dat ook kunnen digitaal snijden.

Prijs aanvragen digitaal snijden

Bij Boer & Van Wijk bent u verzekerd van een hoge kwaliteit print- en snijwerk met een snelle levertijd. Vraag nu een gratis offerte en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

De verschillende snijtechnieken

1.     Door-en-door digitaal snijden
2.     Half-in snijden
3.     Rillen van karton
4.     Onder een bepaalde hoek snijden
5.     Contour- en schoonsnijden
6.     Kiss-cut techniek (slitten)
7.     Oscillerend digitaal snijden

Formaat snijtafel

Digitaal snijden kan tot een formaat van 3200 x 2030 mm en dan is het verstandig om ook tot dit formaat te kunnen snijden. Op die manier kunnen wij alles in eigenhuis houden.

De keuze uit drie snijplotters

Naast de Zünd vlakbedsnijtafel hebben wij ook een iets kleinere Summa vlakbedsnijplotter in huis waarmee stickers uitstekend contourgesneden worden, door-en-door, maar ook half-in. In andere gevallen is het sneller en handiger om geprint vinyl, stickers, of gekleurde snijfolies half-in te snijden en dat doen we dan op een Summa snijplotter die vanaf de rol kan snijden.

Digitale snij-afwerking bij Boer & Van Wijk

Dit zijn onder andere onze opdrachtgevers

Wij snijden eigenlijk voor iedereen die bij ons een opdracht heeft lopen waarbij snij-afwerking noodzakelijk is. Dat kan van de bakker om de hoek zijn tot een beursgenoteerde multinational en iedereen die daar tussen zit. Dus ook voor u.
 
Benieuwd hoe dit werkt, maak een afspraak bij ons op de zaak en kom eens langs om met eigen ogen te zien hoe precies onze snijplotter kan snijden. Heel fascinerend om te zien, dat kunnen wij u garanderen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl