Draagplaten voor  MacDermid Autotex folie

Draagplaten

Onze met zorg geproduceerde MacDermid Autotex folie zou zonder draagplaat mooi, maar onbruikbaar zijn als bedieningspaneel.

Onze draagplaten voor Yachtpanels

Bedieningspanelen zijn ingewikkelde, samengestelde producten. Alle informatie die wij printen op het bedieningspaneel, krijgt de functie als besturing voor de apparatuur middels een draagplaat. In deze draagplaat zijn werkelijk alle fysieke vereisten reeds aangebracht, voordat wij bij Boer & Van Wijk als ‘finishing touch’ de folie aanbrengen. De draagplaat op zich is al een kunststuk; alle onderdelen voor het gebruik van membraan schakelaars of touchscreens met de juiste uitsparingen,

inpersbouten, afstandsteunen en lichtgeleidings-staafjes zijn aangebracht, dit alles binnen een tolerantie van 0,02 mm. Veelal gebruiken we bedieningspanelen uit aluminium plaat. Na het frezen worden deze bedieningspanelen, ook wel brugpanelen genoemd, meestal geanodiseerd in iedere gewenste RAL kleur. Voor de luxe jachtbouw wordt uiteraard aluminium AW5083 gebruikt of het materiaal dat de klant specifiek wenst.

Duurzame en hoogwaardige draagplaten voor autotexfolie
binnenkant draagplaten voor autotexfolie
Onze draagplaten voor Yachtpanels

Voor de fabricage van deze platen is een hoogwaardige kennis en dito apparatuur een absolute vereiste. Wij zijn dan ook blij met het feit dat op dit gebied een perfecte partner gevonden is en besteden dit werk uit aan deze specialisten. Bij deze selectiecriteria was de eigen kwaliteitsnorm op het gebied van bedieningspanelen het uitgangspunt. Deze normering start al bij binnenkomst van de opdracht; allereerst controleren wij het

CNC bestand voor het bewerken van de plaat en vergelijken dat met het beeldbestand voor de folie. Pas na onze goedkeuring gaat het bestand voor de plaatbewerking door naar de fabrikant van de draagplaat. Deze werkwijze staat garant voor een optimaal resultaat van de samenwerkende bedrijven. Dit is synergie in optima forma; de som van de verschillende disciplines is meer dan de producten apart. 

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl