Winkeldisplays drukken voor supermarkten

Winkeldisplays

Uw ontwerp in combinatie met onze technieken op nagenoeg alle denkbare materialen en in alle vormen staan garant voor opvallende winkelinrichtingen.

Onze winkeldisplays

Een aantal van onze relaties is actief in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van presentatiematerialen en winkeldisplays. Met prachtige ontwerpen zijn al ontelbare winkels ingericht, tijdelijk en/of permanent.
In Boer & Van Wijk hebben zij de vaste partner gevonden voor het aanleveren van de benodigde materialen. Werkelijk alle technieken in print en druk worden gebruikt, eventueel ook combinaties daarvan, voor de mooiste resultaten. De materialen zijn divers en allesomvattend: metaal, karton, re-board, allerlei kunststoffen enz. 

Vloerdisplays - boerenvanwijk.nl

Samenstellingen van substraten komen ook voor. De afwerking van al deze objecten is vaak een uitdaging op zich en hierbij trekken wij regelmatig alles uit de kast op het gebied van computergestuurd snijden en montage.
Graag vormen wij, in het voortraject van deze producties, de juiste ‘sparring partner’ om er voor te zorgen dat deze projecten zonder verrassingen gerealiseerd kunnen worden.
Dit soort producties vallen, vanwege de commerciële belangen van de opdrachtgever, onder onze geheimhoudingsplicht. 

Winkel displays kunnen ook in ronde vormen worden geprint. Bijvoorbeeld voor winkelpresentaties.- boerenvanwijk.nl

Eénmaal geleverd, geplaatst en geïntegreerd in de winkel, is het voor de opdrachtgever èn voor ons een feest. De toegepaste objecten kunnen de identiteit versterken en bijdragen aan de positionering van een winkel.
Voor Boer & Van Wijk zijn dergelijke opdrachten een visitekaartje, wat heet; een uithangbord!

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl