industriële printoplossingen

Bekijk de oneindigheid aan mogelijkheden aan industriële printoplossingen

Alles over industriële oplossingen

Bedieningspanelen, stickers, macdermid autotype, sealwise, etc 

1

75 jaar industriële ervaring

2

oplossingsgericht meedenken

3

Brede diversiteit aan mogelijkheden

Industriële zeefdruk

Je kiest voor zeefdruk wanneer er hoge eisen aan de bedrukking worden gesteld. Denk hierbij aan een bepaalde laagdikte van de inkt, kleurechtheid bij buitengebruik, maar ook een hoge slijtwaarde van de opdruk. Ook voor producten met een speciale afmeting of vorm is zeefdruk uitermate geschikt. Deze vorm van drukken wordt vaak toegepast in de maritieme sector, luchtvaart- en verlichtingsmarkt, maar ook de High-Tech bedrijven weten Boer & Van Wijk te vinden.

Sealwise WCB

Sealwise is uitstekend digitaal te printen op elk gewenst formaat en vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. 

Stickers voor industriële toepassingen

De kracht van stickers bestellen bij Boer & Van Wijk is dat er van oudsher enorm veel ervaring is opgedaan in de jaren dat er nog alleen stickers gemaakt konden worden door deze te zeefdrukken. Deze techniek is inmiddels aangevuld door stickers ook digitaal te printen. Beide technieken kunnen prima naast elkaar bestaan.

Yacht brugpanelen en folies

Ieder apparaat communiceert met u via een bedieningspaneel. Vanaf de eenvoudige aan/uit aanduiding via toerental- en voltage-waarden tot complete panelen in een stuurhut. De duidelijkheid van een dergelijk paneel maakt de achterliggende bediening eenvoudiger. Nu bent u op een sterk punt van Boer & Van Wijk terechtgekomen. 

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

De print- en afwerkmogelijkheden van Boer & Van Wijk

Digitaal printen op grootformaat  - boerenvanwijk.nl

Digitaal printen

Vlakbed printen op kunststof, glas, metaal, hout, magneetfolie, karton enz. Maximaal tot 200 x 320 cm. en een dikte van 4 cm.

Hoogwaardige inustiriele zeefdruk is geschikt voor allerlei soorten producten.

Zeefdruk

Ieder ontwerp op allerlei soorten producten. Zeefdruk is kleurecht, krasvast en bestand tegen extreme omstandigheden.

Digitaal snijden kan tot op p 1/100 mm. nauwkeurig.

Digtaal snijden

U begrijpt het pas als u ziet hoe een computer zo’n klein mesje door allerlei substraten heen stuurt en dat op 1/100 mm. nauwkeurig.

Tampondruk veiligheidshelm

Tampondruk

Deze techniek zetten we succesvol in als vlakdruk niet mogelijk is zoals op veilgheidshelmen.

Boer & Van Wijk verzorgt ook de montage. Van signings tot wallpapers

Montage

Onze gespecialiseerde monteurs brengen alles aan waar u dat wilt; van een minuscule signing tot een giga wallpaper.

Machinepark Boer & Van Wijk

Machinepark

Talloze moderne apparatuur staat ons ter beschikking . . . . . Toch blijft ons dagelijkse werk een ambacht en daar zijn we trots op! 

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl