keuringsstickers

Industriële stickers

3M stickers, Aluminium stickers, Keuringsstickers en nog veel meer.

Stickers voor industriële toepassingen bestelt u bij Boer & Van Wijk

De kracht van stickers bestellen bij Boer & Van Wijk is dat er van oudsher enorm veel ervaring is opgedaan in de jaren dat er nog alleen stickers gemaakt konden worden door deze te zeefdrukken. Deze techniek is inmiddels aangevuld door stickers ook digitaal te printen. Beide technieken kunnen prima naast elkaar bestaan. Zeefdruk is slijtvaster en blijft bij buitengebruik

langer kleurvast. Natuurlijk wordt ook in veel gevallen digitaal printen toegepast zeker met een beschermlaminaat. Bij lagere aantallen is digitaal printen goedkoper. In overleg met de opdrachtgever wordt vooraf de toepassing van de sticker besproken en naar aanleiding daarvan wordt er een advies uitgebracht wat de beste oplossing zou zijn. 

logo stickers

Logostickers

Logostickers kunnen in full colour geprint worden, maar ook gesneden worden uit kleurfolies...

Stickers drukken voor bedrijven zoals bijvoorbeeld veiligheidstickers

Pictogrammen

Boer & Van Wijk levert veiligheidsstickers in allerlei formaten om uw machine, werkplek...

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl