reclame stickers

Snijteksten ook wel Signing genoemd, worden gemaakt uit snijfolie. Elke gewenste vorm kan worden gesneden en voorzien van applicatiefolie, zodat je de snijfolie sticker gemakkelijk kunt aanbrengen. Het voordeel is dat je geen achtergrond van de sticker hebt. Snijteksten zie je vaak terug als reclame op bedrijfspanden, borden, auto's, enzovoort.

Een snijtekst bestaat vaak uit 1 of 2 kleuren snijfolie. De snijfolie is door en door gemaakt uit één kleur, zodat krassen minder opvallen en het heel lang kleurecht blijft. Boer & Van Wijk maakt ook full color geprinte snijteksten op wit vinyl in elke vorm en op elk formaat.

Voordelen van een snijtekst zijn:
Geen achtergrond, alleen een uitgesneden tekst of logo
Snijteksten zijn verkrijgbaar in vele standaardkleuren folie
Ook geschikt voor full colour print of zwart/wit
Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl