Kunststoffen laten bedrukken

Kunststoffen bedrukken

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Alles over kunststoffen

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.

Kunststof bedrukken

De keuze om kunststofpanelen zeefdrukken of digitaal printen hangt af van het gebruik. Zeefdruk is uitstekend geschikt voor buitengebruik of wanneer er een bepaalde laagdikte van inkt is gewenst. Bijvoorbeeld platen die lichtdicht moeten zijn. Digitaal printen is ideaal om snel een afbeelding of fijne tekst aan te brengen op een paneel. Niet elk type kunststofpaneel laat zich zeefdrukken of digitaal printen, daarom raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat we u goed advies kunnen geven.

Overzicht van de meest gebruikte kunststof producten:

Toepassingen

Naast industriële toepassingen, waar hoge eisen worden gesteld aan geprinte of gezeefdrukte producten zoals LED plafond-panelen, machine onderdelen e.d. passen wij kunststof-producten ook toe als het gaat om gevelletters, lichtreclame en reclameborden. Bij interieurgebruik treft u onze geprinte panelen aan in winkels, musea, kantoren en zelfs bij mensen thuis. Wanddecoratie van kunststof is tegenwoordig helemaal geaccepteerd, zeker wanneer het PVC-vrij én brandvertragend is.

Afwerking van kunststoffen

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan:

- Boren, zagen of frezen
- Snijden of laseren
- Beletteren met snijfolies
- Warm buigen en verlijmen
- Thermovormen
- Verpakken
- Transporteren

Innovatie en duurzaamheid

Als maatschappelijk verantwoorde leverancier van o.a. bedrukte kunststof producten, hebben wij een assortiment van innovatieve en duurzame oplossingen. Producten die gerecycled zijn uit ingezameld acrylaat en PVC. Voorbeelden hiervan zijn Greencast acrylaat en Sealwise, de nieuwe generatie PVC panelen. Tegen-hanger van kunststof is geperst papierpulp en karton dat ook fantastisch is te bedrukken. Boer & Van Wijk levert Katz Display Board en Beelite. Laatst genoemde is een stevige kartonnen honingraat plaat (FSC approved, 100% recyclebaar).

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl