Kunststoffen laten bedrukken

Massief PVC Reclamekunst-stoffen

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Massief PVC folie

De excellente zeefdruk en digitale print kwaliteiten van Vikunyl hardfolie staan aan de basis van het succes van dit materiaal in de reclame en grafische sector. Tel daarbij op dat het materiaal levensmiddelen geschikt is, geen vocht opneemt en het wordt duidelijk dat Vikunyl hardfolie voor enorm veel toepassingen kan worden ingezet.

Deze stevige kunststof laat zich bovendien makkelijk verwerken. Het voorraad-programma Vikunyl hardfolie omvat meer dan 130 verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. 

Door deze sterke eigenschappen vormt Vikunyl hardfolie de betrouwbare basis voor tabbladen, labels en prijssystemen, pasjes, vouwdozen, displays en nog veel meer.

Unieke kenmerken:
Praktisch geen vochtopname
Zeefdruk en digitale print mogelijk
Breed voorraadprogramma

Toepassingen: 
Labels en prijssystemen
Vouwdozen verpakkingen
Displays en sales promotion producten

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl