Kunststoffen laten bedrukken

PET - Polyester

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

PET - Polyester

Polyester is een transparante kunststof met een breed toepassingsgebied. De hoge slagvastheid, uitstekende vacuümvormbaarheid en goede mechanische eigenschappen maken dit materiaal bij uitstek geschikt voor toepassingen in de reclame industrie.

Voorbeelden hiervan zijn displays, prijzenstandaards en posterbescherming. Voor sign toepassingen is er een opaal uitvoering met verhoogde UV-bescherming beschikbaar. Polyester plaat kunnen we onderscheiden in PET-G en A-PET.

Polyester platen zijn 150 keer sterker dan glas in dezelfde dikte. Polyester is ook lichter dan glas. Hierdoor kan dit materiaal veilig en duurzaam toegepast worden. PET-G platen kunnen zonder voordroging gevacuümvormd worden. Met beperkte energie kunnen extreme dieptrekverhoudingen gerealiseerd worden. A-PET platen zijn koud buigbaar tot 2 mm en kenmerken zich door een hoge chemische resistentie.

Unieke kenmerken:
Goed bedrukbaar in zeefdruk en digitaal
Goede brandeigenschappen
Slagvast
Levensmiddelen geschikt
Hoge stabiliteit
Hoge waterdamp en gas barrière

Toepassingen:
Beschermkappen voor machines
Medische verpakkingen en trays
Displays
Promotionele verpakkingen

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl