reclame

Uw ontwerp in combinatie met onze technieken op nagenoeg alle denkbare materialen en in alle vormen staan garant voor opvallende winkelinrichtingen.

Alles over reclame- en winkeldisplays

- winkeldisplays, magneetfolie, kunststof beprinte platen, Sealwise, raamfolies, etc -

1

Topkwaliteit

2

Duurzame oplossing

3

Snel en schoon

Kunststof

De keuze om kunststofpanelen zeefdrukken of digitaal printen hangt af van het gebruik. Zeefdruk is uitstekend geschikt voor buitengebruik of wanneer er een bepaalde laagdikte van inkt is gewenst. Bijvoorbeeld platen die lichtdicht moeten zijn. Digitaal printen is ideaal om snel een afbeelding of fijne tekst aan te brengen op een paneel. 

Magneetfolies

U kunt bij Boer & Van Wijk magneetstickers (magneetfolie) bestellen in verschillende diktes. De dunste magneetfolie is
0,3 mm dik. Voordeel is de prijs, maar ook voor het verzenden van de magneetfolie is het gewicht van belang. Kiest u voor een dikkere variant zoals 0,5 mm of dikker bijvoorbeeld 0,8 of 0,9 mm dik, dan wordt de magneetsticker al een stuk zwaarder.

Raamfolies

Raamdecoratie is een perfecte oplossing wanneer het gaat om privacy of gewoon om een bepaalde sfeer neer te zetten. Privacy raamfolies zien wij vaak toegepast worden in tandartspraktijken, bij het notariaat en overal waar je als bezoeker even niet herkend wil worden door anderen. In veel gevallen wordt hier Glass Etched raamfolie (zandstraal- of melkglasfolie)

Sealwise

Sealwise is uitstekend digitaal te printen op elk gewenst formaat en vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. 

Winkeldisplays

Een aantal van onze relaties is actief in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van presentatiematerialen en winkeldisplays. Met prachtige ontwerpen zijn al ontelbare winkels ingericht, tijdelijk en/of permanent.
In Boer & Van Wijk hebben zij de vaste partner gevonden voor het aanleveren van de benodigde materialen.

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

De print- en afwerkmogelijkheden van Boer & Van Wijk

Digitaal printen op grootformaat  - boerenvanwijk.nl

Digitaal printen

Vlakbed printen op kunststof, glas, metaal, hout, magneetfolie, karton enz. Maximaal tot 200 x 320 cm. en een dikte van 4 cm.

Hoogwaardige inustiriele zeefdruk is geschikt voor allerlei soorten producten.

Zeefdruk

Ieder ontwerp op allerlei soorten producten. Zeefdruk is kleurecht, krasvast en bestand tegen extreme omstandigheden.

Digitaal snijden kan tot op p 1/100 mm. nauwkeurig.

Digtaal snijden

U begrijpt het pas als u ziet hoe een computer zo’n klein mesje door allerlei substraten heen stuurt en dat op 1/100 mm. nauwkeurig.

Tampondruk veiligheidshelm

Tampondruk

Deze techniek zetten we succesvol in als vlakdruk niet mogelijk is zoals op veilgheidshelmen.

Boer & Van Wijk verzorgt ook de montage. Van signings tot wallpapers

Montage

Onze gespecialiseerde monteurs brengen alles aan waar u dat wilt; van een minuscule signing tot een giga wallpaper.

Machinepark Boer & Van Wijk

Machinepark

Talloze moderne apparatuur staat ons ter beschikking . . . . . Toch blijft ons dagelijkse werk een ambacht en daar zijn we trots op! 

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl