Reclame is een kwestie van verleiden

en daar gaan we u mee helpen

Bedrijfspresentaties Renault op evenementen en beurzen
Renault Nederland

Boer & Van Wijk organiseert de beursstands voor de introductie van nieuwe modellen

Expolinc product en bedrijfspresentaties Dordrecht

Expolinc beurspresentaties

Boer & Van Wijk is dealer van Expolinc. Wij voeren een compleet pakket aan zeer hoogwaardige displaysystemen en presentatiewanden zoals Pop Up Magnetics, Roll Up's, Case & Counter, maar ook Brochure standaards. Compleet verzorgd met een schitterende full colour print. Expolinc staat voor levenslange garantie en kinderarbeid-vrije producten.

Bekijken
Fotowanden voor het Dordrechts Museum tentoonstellingen

Museumtentoonstelling

Boer & Van Wijk is een belangrijke partner voor diverse musea in Nederland. Zo zijn o.a. Het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn, Dordts Patriciƫrshuis, Onderwijsmuseum, het Prinsenhof in Delft en het nieuwe Museum Rotterdam klant bij Boer & Van Wijk. Fotobehang, snijteksten, tekstbordjes etc. worden door ons verzorgd.

Point-of-Sale

Het verkopen van een product op de winkelvloer is een kwestie van onderscheiden en opvallen. Met een bedrukking wordt het product direct herkenbaar en kan de communicatie overdracht plaatsvinden. Wij noemen dit Shoppermarketing. Boer & Van Wijk heeft alle knowhow in huis om samen met u de consument te verleiden. Mail of bel ons. Boost Your Brand !

Waar kunnen we u mee verleiden?

maak vandaag nog een afspraak met ons

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht