Montage folie

Montage

Onze gespecialiseerde foliemonteurs brengen alles aan waar u dat wilt; van een minuscule signing tot een giga wallpaper.

Maak gebruik van ons eigen montage-team

Iets vakkundig plakken of aanbrengen is zonder overdrijven specialistenwerk!

In teamverband werken

Een print op zich is meestal niet af. Er zal vrijwel altijd iets mee gedaan moeten worden. Afwerkingen zoals frezen, polijsten, lamineren, buigen, laseren enz. worden uitgevoerd door ervaren personeel in de binnendienst. Er staat hen een veelheid aan machines, gereedschappen en materialen ter beschikking en zijn er aan gewend om in teamverband de juiste werkwijze en volgorde te kiezen. Dat teamverband is in ons bedrijf heilig! Op locatie aanbrengen is een vak apart, dit wordt dan ook altijd door onze gespecialiseerde ploeg uitgevoerd.

Visitekaartje Boer & Van Wijk

Ons montageteam is het visitekaartje en toont keer op keer de professionaliteit van ons bedrijf. Of het nu gaat om het aanbrengen van tekstpaneeltjes bij een tentoonstelling of het met folie beplakken van een glaspaneel van 11 x 6 meter in een hal, alles doen zij met dezelfde gedrevenheid en voeren dit werk vrijwel autonoom uit; de communicatie tussen opdrachtgever en montageploeg is op dat moment direct en zal tot het gewenste eindresultaat leiden. Uiteraard wordt de gehele klus vanuit
Boer & Van Wijk aangestuurd en geëvalueerd.

Voordelen van  laten monteren

U heeft er zelf geen omkijken naar. Dat is het grootste voordeel, en u weet dat het vakkundig gebeurt. Ons team heeft ruime ervaring om met hoogwerkers te werken en zijn gewend om met allerlei geprinte materialen te werken. Zij kennen de specifieke eigenschappen door en door en weten wat erbij komt kijken om een reclame of interieuropdracht perfect uit te voeren. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit én service en hopen op deze manier een blijvende indruk achter te laten.

Sfeerbeelden van montage opdrachten

Keukenwrapping, interieurfolies aanbrengen, autobelettering, signing, stickers plakken, fotobehang aanbrengen, containerstickers aanbrengen, zonwerende folies, buitenbelettering, raamfolies plakken en nog veel en veel meer.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl