Boer & Van Wijk verzorgt ook de montage. Van signings tot wallpapers

Montage

Onze gespecialiseerde foliemonteurs brengen alles aan waar u dat wilt; van een minuscule signing tot een giga wallpaper.

Onze werkwijze

Een print op zich is meestal niet af. Er zal vrijwel altijd iets mee gedaan moeten worden. Afwerkingen zoals frezen, polijsten, lamineren, buigen, laseren enz. worden uitgevoerd door ervaren personeel in de binnendienst. Er staat hen een veelheid aan machines, gereedschappen en materialen ter beschikking en zijn er aan gewend om in teamverband de juiste werkwijze en volgorde te kiezen. Dat teamverband is in ons bedrijf heilig! Op locatie aanbrengen is een werksoort, die altijd door onze gespecialiseerde ploeg wordt uitgevoerd. Omdat zij vaak al in een vroeg stadium van een opdracht ter plekke de situatie beoordelen en inmeten staan zij zelden voor verrassingen.

Zij vormen ook ons visitekaartje en tonen keer op keer de professionaliteit van ons bedrijf. Of het nu gaat om het aanbrengen van tekstpaneeltjes bij een tentoonstelling of het met folie beplakken van een glaspaneel van 11 x 6 meter in een hal, alles doen zij met dezelfde gedrevenheid en voeren dit werk vrijwel autonoom uit; de communicatie tussen opdrachtgever en montageploeg is op dat moment direct en zal tot het gewenste eindresultaat leiden. Uiteraard wordt de gehele klus vanuit Boer & Van Wijk aangestuurd en zal na oplevering geëvalueerd worden met de opdrachtgever.

Signing

Auto reclame

Foto behang

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2021 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.