Sealwise nu ook beprintbaar!

De nieuwe generatie PVC panelen. Antibacterieel, antiviraal, Brandklasse B-s1-d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

SEALWISE WCB is nieuw, circulair en duurzaam.

De nieuwste generatie PVC panelen die ook nog eens perfect te printen zijn!

Wat maakt Sealwise zo uniek?

- Door en door Antibacterieel
- Toplaag is door en door Antiviraal
- Sealwise WCB is 100% waterdicht
- Geproduceerd uit gerecycled PVC en 100% recyclebaar
- Brandklasse B-s1-d0  (EN 13501-1)
- Antistatisch
- Snel en gemakkelijk te reinigen
- Uitstekend digitaal te printen en te zeefdrukken
- Voor binnen- en buitengebruik geschikt

Sealwise en digitaal printen

Sealwise is uitstekend digitaal te printen op elk gewenst formaat en vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. Alle laminaten zijn van een zeer hoge kwaliteit. Datasheets en certificaten zijn op verzoek te mailen. Naast digitaal printen kan Sealwise ook voorzien worden van een zeefdruk. Zeker bij industriële toepassingen is dit een uitkomst.

Plaatformaat Sealwise

Sealwise WCB is standaard verkrijgbaar op de volgende plaatformaten:

- 2440 x 1220 mm
- 3050 x 1220 mm
- 3050 x 1500 mm

Afhankelijk van beschikbaarheid zijn de volgende diktes leverbaar: 3 - 6 - 10 - 16 - 18 mm. Overige kleuren, formaten en diktes op aanvraag.

Hoe bestel ik Sealwise met print

U kunt Sealwise met een digitale print bestellen bij Boer & Van Wijk door contact op te nemen. Wij zorgen ervoor dat u snel van ons een antwoord en advies met offerte krijgt. Wist u overigens dat Sealwise WCB met een print ook buiten gebruikt kan worden? Wij lamineren dit dan af met een High-Tech laminaat, eventueel v.v. anti-graffiti, waardoor de levensduur bij buitengebruik tot 8 jaar gegarandeerd wordt. Uiteraard geldt dit voor alleen voor Nederland, België, Noord- en midden Duitsland, Engeland en de Scandinavische landen. Dus Noord-Europese gebieden.

De klanten van Sealwise

Sealwise Waterproof Construction Board (WCB) is chemisch resistent, dus geschikt voor cleanrooms en laboratoria. Sealwise WCB geeft "superbacteriën" geen kans door het speciaal ontworpen antibacteriële oppervlak. Sealwise is ook terug te vinden in de voedingsindustrie en bijv. ziekenhuiswereld. Denk aan operatiekamers, S.E.H., keukens, sluisgangen. Sealwise WCB past de Biomaster-methode toe op al haar producten om schadelijke bacteriën geen kans te geven. Mede dankzij de brand-klasse B-s1-d0 (EN 13501-1) is Sealwise een welkome gast in elke omgeving waar veiligheid een grote rol speelt. En Sealwise met een prachtige print geeft zoveel meer plezier om naar te kijken!

Gezondheidszorg, clean- room en laboratoria

Sealwise WCB is het antwoord op de vraag naar optimale infectiebeheer-sing. Bovendien is het milieube-sparend én kent het een zeer lange levensduur...

Bouw, keukens en sanitaire voorzieningen

Sealwise WCB is makkelijk te verwerken, licht in gewicht en enorm sterk. In combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal maakt dit Sealweise WCB tot...

Geprint Sealwise WCB bewerken en gebruiken

De oppervlakte van Sealwise WCB is bijzonder glad. Ideaal voor zeefdruk en digitaal printen. De beschermfolie op elk paneel hoeft u pas te verwijderen wanneer u klaar bent...

Coronanieuws

SEALWISE WCB PANELEN BEREIKEN 99,8% VIRUSELIMINATIE!

In de strijd tegen levensbedreigende virussen als COVID-19 is het voorkomen van besmetting (contaminatie) van vitaal belang. In de medische sector is men dan ook naarstig op zoek naar manieren om omgevingen optimaal te vrijwaren. Sealwise Nederland is er inmiddels in geslaagd kunststof panelen te produceren die een 99,8% eliminatie van virussen en bacteriën garanderen. 

Sealwise WCB

Het duurzame PVC paneel dat voldoet aan alle wensen, maar dan beter.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl