Blogs

Nieuws, producten, wetenswaardigheden; je leest het hier. Volg onze blogs en laat je inspireren door onze oneindige mogelijkheden

lees ons blog over de vele succesvolle opdrachten door boer&vanwijk

 - laat je inspireren door onze oneindige mogelijkheden -

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Nieuwbouw

10 november 2020

Boer & Van Wijk heeft getekend voor een nieuw bedrijfspand op Bedrijvenpark
Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht. De bouw aan de Sedumweg 27 is inmiddels van start gegaan. 

Het Energiehuis slider

Het Energiehuis

5 juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord ENERGIEHUIS

AH Plattegrond

AH te Made

11 augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Exposstie Willem II

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

ASZ behang 2

Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Benieuwd voor wie boer&vanwijk allemaal werkt

- Bekijk hier een greep uit ons klantenbestand -

Deze groep is beslissingsbevoegd wanneer het gaat om productpresentatie, productontwikkeling, huisstijlbewaking en het uitbouwen van merk- en naamsbekendheid. Ook reclamebureaus, interieurbouwbedrijven, ziekenhuizen, musea en bijv. tandartspraktijken weten de weg naar Boer & Van Wijk te vinden, zeker wanneer het gaat om interieurstyling,  sfeerbeleving en proffesionele montage.

Tchai
Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. Doe dat naar:

Contact

Sedumweg 27
3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht
tel. 078 - 616 20 00

© 2022 Boer & Van Wijk Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden.