Foto op plexiglas

Haarscherpe afdruk op Foto op Plexiglas. Leverbaar op elk gewenst formaat. Ook voor consumenten!

1

Betrouwbaar

75 jaar industriële ervaring

2

Klantgericht

oplossingsgericht meedenken

3

Divers

Brede diversiteit aan mogelijkheden

Jarenlang plezier met jouw foto op plexiglas geprint bij boer&vanwijk

- Wat is Foto op Plexiglas precies? -

Wij printen jouw Foto op Plexiglas (kunstglas) rechtstreeks op 5 mm helder plexiglas (acrylaat). En dat doen we in de hoogste kwaliteit: wij gebruiken alleen het beste materiaal en leveren alles inclusief een robuust ophangsysteem.

De kwaliteit waar vakfotografen, musea en galeries voor kiezen is nu voor iedereen bereikbaar. Het printproces doen we rechtstreeks aan de achterzijde van het plexiglas in 6 kleuren Full Colour en dekwit. 

Om eventuele beschadigingen van de print tegen te gaan plaatsen wij na het printen een witte beschermfolie over de afbeelding, uiteraard zie je daar niets van terug. Evenals Foto op Glas printen we Foto op Plexiglas ook op onze grote UV-vlakbedprinter van Zwitserse makelij, dus kwaliteit en precisie zijn gewaarborgd. 
Leverbaar in elk gewenst formaat (maatwerk), de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Levering binnen Nederland en België is inbegrepen.

Maatwerk Foto op Plexiglas is een specialisme van boer&vanwijk

Jij bepaalt zelf het formaat waarop je de Foto op Plexiglas geprint wilt hebben. Dat geldt ook voor de vorm. Wij kunnen in eigen huis elk gewenst formaat en vorm frezen of laseren. Of het nu om een ovaal, vierkant of langwerpig formaat gaat, alles is bij ons mogelijk. 

Regelmatig bereikt ons de vraag voor bijv. een drie-luik. Wij werken niet met een standaard webshop, maar persoonlijk contact en advies is volgens ons de enige manier om je goed van dienst te kunnen zijn.

Wij printen jouw foto ook op dikker plexiglas!

Het komt regelmatig voor dat klanten bij ons het verzoek neerleggen om op dikker plexiglas (acrylaat) te printen. We beginnen bij 3 mm en kan oplopend op 5 mm (standaard), 6 mm, 8 mm, 10 mm of dikker. Waarom dikker? Dat kan met het formaat te maken hebben. Hierin willen wij u graag adviseren. Naast een zwevend ophangsysteem is het ook mogelijk om Foto op Plexiglas te voorzien van 4 of meer boorgaten. In dat geval leveren wij dan RVS afstandhouders mee. Voor maatwerkoplossingen geldt een andere prijs. 

Zwevend ophangsysteem

Standaard printen wij jouw Foto op Plexiglas aan de achterzijde van het plexiglas. Spiegelbeeldig printen noemen wij dat. Omdat plexiglas (acrylaat) glanzend is, krijgt je foto meer diepte en kleurkracht. Na het printen van de foto bevestigen wij aan de achterzijde van jouw Foto op Plexiglas een zwevend ophangsysteem waardoor je Foto op Plexiglas ca. 1 cm vanaf de muur komt te hangen. Een mooi, strak resultaat en moderne uitstraling. Een parel aan de muur. Heb je andere wensen, neem dan contact met ons op en bespreek met een van onze medewerkers de mogelijkheden.

Wat kost een Foto op Plexiglas bij boer&vanwijk?

- hieronder vind je enkele rekenvoorbeelden -

Elk formaat is bij ons mogelijk met een maximum formaat van 300 x 200 cm. Daarbinnen kun je kiezen voor elk gewenste formaat. Om het makkelijk te houden werken wij met een vaste prijs per vierkante meter plus daarbij startkosten per product. Als we je een tip mogen geven, dan is het goed om rekening te houden met een 

 fotoverhouding van 2:3. In deze verhouding worden de meeste foto gemaakt.
Voorbeeld is dan 60 x 90 cm, 90 x 120 cm etc. Prijs per vierkante meter voor Foto op Glas bedraagt € 250,- incl. btw en verzendkosten. Startkosten per product € 35,-

Foto 60 x 90 cm

Eénmalige startkosten € 35,00

0,54 m2
maal € 250,00 per vierkante
meter is € 135,00

Totale kosten
Totale kosten inclusief btw en verzendkosten zijn dan € 170,00

Foto 80 x 120 cm

Eénmalige startkosten € 35,00

0,96 m2
maal € 250,00 per vierkante
meter is € 240,00

Totale kosten
Totale kosten inclusief btw en verzendkosten zijn dan € 275,00

Foto 50 x 140 cm

Eénmalige startkosten € 35,00

0,70 m2
maal € 250,00 per vierkante
meter is € 175,00

Totale kosten
Totale kosten inclusief btw en verzendkosten zijn dan € 210,00

Transportkosten van Foto op Plexiglas

Alle Foto op Plexiglas panelen worden gratis verstuurd binnen Nederland en België. Dit geldt voor alle formaten zolang het maar niet groter is dan 175 x 78 cm en met een maximaal gewicht van 31,5 kg.  Alles daarbuiten kunnen wij het niet meer versturen met PostNL en zal er apart een prijsopgave worden gemaakt zodat we het met een over-night transportdienst kunnen versturen.

Hoe kan ik bestellen?

- Eenvoudig bestellen via ons offerteformulier -

Bestellen kan snel en is heel eenvoudig. je stuurt ons een mail met daarin een digitaal bestand, je naam- en adresgegevens plus een digitaal bestand van de foto die je graag door ons op plexiglas geprint wilt hebben. je kunt mailen naar: verkoop@boerenvanwijk.nl en je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

Wie kan er een foto op plexiglas bestellen?

Dat kan iedereen zijn! Wij leveren aan consumenten, maar ook aan bedrijven, musea, professionele fotografen, en aan de fotovakhandel. Je komt dus onze Foto op Plexiglas panelen tegen in ziekenhuizen, tandartspraktijken, fototentoonstellingen, maar ook bij mensen thuis. Wij maken geen verschil in print- of materiaalkwaliteit of het nu voor de consument of voor een bedrijf is.

Wat is de levertijd van een foto op plexiglas?

Maximaal 3 weken na ontvangst van jouw opdracht én betaling wordt je Foto op Plexiglas geleverd. Die tijd hebben wij nodig om met de juiste zorg en kwaliteit je fotoproduct printklaar te maken. Wij versturen je Foto op Plexiglas met PostNL en kunnen altijd een track and trace code met je overleggen zodat je een indicatie van leverdag én tijdstip heeft.

foto op glas betaling

Hoe gaat de betaling van een foto op plexiglas?

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een factuur. Je wordt dan vriendelijk verzocht om deze factuur per omgaande te betalen.

Zodra de betaling bij ons binnen is wordt je Foto op Plexiglas in productie genomen en is de bestelling definitief.

Waar moet het bestand aan voldoen?

Je kunt zoals hierboven aangegeven een printbestand naar ons mailen. Belangrijk is dat je bestand een JPG of PDF in hoge resolutie is (minimaal 150 dpi op ware grootte). Hoe groter het bestand, hoe beter. Onze studio controleert je aangeleverde bestand op kwaliteit voordat we het productieproces van Foto op Plexiglas gaan opstarten. Eventueel kunnen wij het bestand bijsturen tegen een meerprijs van € 29,- incl. BTW. De scherpte wordt dus gecontroleerd en een eventuele uitsnede wordt in overleg  bepaald.

Telefonisch contact

Heb je nog vragen?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij zijn bereikbaar voor vragen op werkdagen tussen 08.00 - 20.00 uur. Telefonisch kun je ons bereiken op 078-6162000 of per mail verkoop@boerenvanwijk.nl Bent u benieuwd hoe het printproces in zijn werking gaat, maak een afspraak en kom onze productie in Hendrik-Ido-Ambacht bezoeken. Je bent van harte welkom!

Een overzicht van alle producten die je bij boer&vanwijk kunt bestellen

Winkeldisplays

Jouw ontwerp in combinatie met onze technieken op nagenoeg alle denkbare materialen staan garant voor opvallende inrichtingen.

Foto op glas

Een juweel aan de muur: Foto op echt glas, jouw trots. Vele formaten en voorzien van speciaal vervaardigd montage materiaal. Ook voor consumenten!

Draagplaten

Onze met zorg geproduceerde MacDermid Autotex folie zou zonder draagplaat mooi, maar onbruikbaar zijn als bedieningspaneel.

MacDermid Autotype

Bedieningspanelen kunnen met recht heavy duty genoemd worden bij onze veelzijdige toepassing van de Autotype folies van MacDermid.

Foto op plexiglas

Haarscherpe afdruk op Foto op Plexiglas. Leverbaar op elk gewenst formaat. Ook geschikt voor de consumentenmarkt!

Fotowanden

Bestel uw eigen fotowand en bepaal zelf het formaat. Uiterst kleurrijk en geprint op de beste printers in de hoogste kwaliteit.

Honingraatkarton

Duurzaam karton, maar dan anders. De één bouwt er een huis mee, de ander maakt er de meubels van; veelzijdig plaatmateriaal.

Magneetfolie

Het plakt en wij bewerken het als stickers. Eén verschil, het laat nooit lijmresten achter en is een tophit bij winkelinrichters.

Bedieningspanelen

Yacht bridge en wingpanels worden in zowel in folies als op opti-white glas uitgevoerd in alle denkbare kleuren en vormen.

Sealwise

De nieuwe generatie PVC panelen. Antibacterieel, antiviraal, Brandklasse B-s1-d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

Textielframes

Licht nodig, akoestische demping of omdat het een mooie foto is? Dit product brengt het nuttige en het aangename samen.

Bodaq interieurfolie 

Snel en betrouwbaar een verrassend ander interieur? Bodaq interieurfolie heeft meer dan 400 dessins in het assortiment. 

Decoprint SPM

Schoon, schoner, schoonst; letterlijk en figuurlijk. Kunststofpanelen die perfect te printen en te snijden zijn in elk gewenst decor of afbeelding.

Veilish, zelfklevende vitrage

Veilish zelfklevende vitrage is bedoeld voor decoratief binnengebruik. Hiermee kan een mate van privacy worden gecreëerd zonder verlies van doorzicht naar buiten.

producten bestellen

Wanneer je al een digitaal bestand hebt, dan kun je dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heb je nog vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je verder te helpen. Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je helpen met het maken van een ontwerp door ons enthousiaste team van de studio.

Logo Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2022 Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.