Plexiglas

Geprinte foto op plexiglas

Haarscherpe afdruk op Foto op Plexiglas. Leverbaar op elk gewenst formaat.
Ook voor consumenten!

Jarenlang plezier met jouw door boer&vanwijk geprinte  foto op plexiglas

Wij printen jouw Foto op Plexiglas (kunstglas) rechtstreeks op 5 mm helder plexiglas (acrylaat). En dat doen we in de hoogste kwaliteit: wij gebruiken alleen het beste materiaal en leveren alles inclusief een robuust ophangsysteem.

De kwaliteit waar vakfotografen, musea en galeries voor kiezen is nu voor iedereen bereikbaar. Het printproces doen we rechtstreeks aan de achterzijde van het plexiglas in 6 kleuren Full Colour en dekwit. 

Om eventuele beschadigingen van de print tegen te gaan plaatsen wij na het printen een witte beschermfolie over de afbeelding, uiteraard zie je daar niets van terug. Evenals Foto op Glas printen we Foto op Plexiglas ook op onze grote UV-vlakbedprinter van Zwitserse makelij, dus kwaliteit en precisie zijn gewaarborgd. 
Leverbaar in elk gewenst formaat (maatwerk), de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Levering binnen Nederland en België is inbegrepen.

Maatwerk Foto op Plexiglas is een specialisme van boer&vanwijk

Jij bepaalt zelf het formaat waarop je de Foto op Plexiglas geprint wilt hebben. Dat geldt ook voor de vorm. Wij kunnen in eigen huis elk gewenst formaat en vorm frezen of laseren. Of het nu om een ovaal, vierkant of langwerpig formaat gaat, alles is bij ons mogelijk. 

Regelmatig bereikt ons de vraag voor bijv. een drie-luik. Wij werken niet met een standaard webshop, maar persoonlijk contact en advies is volgens ons de enige manier om je goed van dienst te kunnen zijn.

Wij printen jouw foto ook op dikker plexiglas!

Het komt regelmatig voor dat klanten bij ons het verzoek neerleggen om op dikker plexiglas (acrylaat) te printen. We beginnen bij 3 mm en kan oplopend op 5 mm (standaard), 6 mm, 8 mm, 10 mm of dikker. Waarom dikker? Dat kan met het formaat te maken hebben. Hierin willen wij u graag adviseren. Naast een zwevend ophangsysteem is het ook mogelijk om Foto op Plexiglas te voorzien van 4 of meer boorgaten. In dat geval leveren wij dan RVS afstandhouders mee. Voor maatwerkoplossingen geldt een andere prijs. 

Glasplaat bevestiging

Zwevend ophangsysteem

Standaard printen wij jouw Foto op Plexiglas aan de achterzijde van het plexiglas. Spiegelbeeldig printen noemen wij dat. Omdat plexiglas (acrylaat) glanzend is, krijgt je foto meer diepte en kleurkracht. Na het printen van de foto bevestigen wij aan de achterzijde van jouw Foto op Plexiglas een zwevend ophangsysteem waardoor je Foto op Plexiglas ca. 1 cm vanaf de muur komt te hangen. Een mooi, strak resultaat en moderne uitstraling. Een parel aan de muur. Heb je andere wensen, neem dan contact met ons op en bespreek met een van onze medewerkers de mogelijkheden.

Wat kost een Foto op Plexiglas bij boer&vanwijk?

Elk formaat is bij ons mogelijk met een maximum formaat van 300 x 200 cm. Daarbinnen kun je kiezen voor elk gewenste formaat. Om het makkelijk te houden werken wij met een vaste prijs per vierkante meter plus daarbij startkosten per product. Als we je een tip mogen geven, dan is het goed om rekening te houden met een 

 fotoverhouding van 2:3. In deze verhouding worden de meeste foto gemaakt.
Voorbeeld is dan 60 x 90 cm, 90 x 120 cm etc. Prijs per vierkante meter voor Foto op Glas bedraagt € 250,- incl. btw en verzendkosten. Startkosten per product € 35,-

Foto 60 x 90 cm

Eénmalige startkosten € 35,00

0,54 m2
maal € 285,00 per vierkante
meter is € 153,90

Totale kosten
Totale kosten inclusief btw en verzendkosten zijn dan € 188,90

Foto 80 x 120 cm

Eénmalige startkosten € 35,00

0,96 m2
maal € 285,00 per vierkante
meter is € 273,600

Totale kosten
Totale kosten inclusief btw en verzendkosten zijn dan € 308,60

Foto 50 x 140 cm

Eénmalige startkosten € 35,00

0,70 m2
maal € 285,00 per vierkante
meter is € 199,50

Totale kosten
Totale kosten inclusief btw en verzendkosten zijn dan € 234,50

Transportkosten van Foto op Plexiglas

Alle Foto op Plexiglas panelen worden gratis verstuurd binnen Nederland en België. Dit geldt voor alle formaten zolang het maar niet groter is dan 175 x 78 cm en met een maximaal gewicht van 31,5 kg.  Alles daarbuiten kunnen wij het niet meer versturen met PostNL en zal er apart een prijsopgave worden gemaakt zodat we het met een over-night transportdienst kunnen versturen.

Wie kan er een foto op plexiglas bestellen?

Dat kan iedereen zijn! Wij leveren aan consumenten, maar ook aan bedrijven, musea, professionele fotografen, en aan de fotovakhandel. Je komt dus onze Foto op Plexiglas panelen tegen in ziekenhuizen, tandartspraktijken, fototentoonstellingen, maar ook bij mensen thuis. Wij maken geen verschil in print- of materiaalkwaliteit of het nu voor de consument of voor een bedrijf is.

Wat is de levertijd van een foto op plexiglas?

Maximaal 3 weken na ontvangst van jouw opdracht én betaling wordt je Foto op Plexiglas geleverd. Die tijd hebben wij nodig om met de juiste zorg en kwaliteit je fotoproduct printklaar te maken. Wij versturen je Foto op Plexiglas met PostNL en kunnen altijd een track and trace code met je overleggen zodat je een indicatie van leverdag én tijdstip heeft.

foto op glas betaling

Hoe gaat de betaling van een foto op plexiglas?

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een factuur. Je wordt dan vriendelijk verzocht om deze factuur per omgaande te betalen.

Zodra de betaling bij ons binnen is wordt je Foto op Plexiglas in productie genomen en is de bestelling definitief.

Waar moet het bestand aan voldoen?

Je kunt zoals hierboven aangegeven een printbestand naar ons mailen. Belangrijk is dat je bestand een JPG of PDF in hoge resolutie is (minimaal 150 dpi op ware grootte). Hoe groter het bestand, hoe beter. Onze studio controleert je aangeleverde bestand op kwaliteit voordat we het productieproces van Foto op Plexiglas gaan opstarten. Eventueel kunnen wij het bestand bijsturen tegen een meerprijs van € 29,- incl. BTW. De scherpte wordt dus gecontroleerd en een eventuele uitsnede wordt in overleg  bepaald.

Compleet overzicht van alle producten bij boer&vanwijk

Een compleet overzicht van alle producten die we, als het moet, snel kunnen leveren! Heb je vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. 

Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van een uniek ontwerp.

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld, en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Contact telefoon

Stel hier jouw vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.