Foto op plexiglas afdrukken voor consumenten en bedrijven

Foto op plexiglas

Haarscherpe afdruk op Foto op Plexiglas. Leverbaar op elk gewenst formaat. Ook voor consumenten!

Jarenlang plezier met Foto op Plexiglas

Wat is Foto op Plexiglas precies?

Wij printen uw Foto op Plexiglas (kunstglas) rechtstreeks op 5 mm helder plexiglas (acrylaat). En dat doen we in de hoogste kwaliteit: wij gebruiken alleen het beste materiaal en leveren alles inclusief een robuust ophangsysteem. De kwaliteit waar vakfotografen, musea en galeries voor kiezen is nu voor iedereen bereikbaar. Het printproces doen we rechtstreeks aan de achterzijde van het plexiglas in 6 kleuren Full Colour en dekwit. Om eventuele beschadigingen van de print tegen te gaan plaatsen wij na het printen een witte beschermfolie over de afbeelding, uiteraard ziet u daar niets van terug. Evenals Foto op Glas printen we Foto op Plexiglas ook op onze grote UV-vlakbedprinter van Zwitserse makelij, dus kwaliteit en precisie zijn gewaarborgd. 
Leverbaar in elk gewenst formaat (maatwerk), de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Levering binnen Nederland en België is inbegrepen.

Maatwerk Foto op Plexiglas is ons specialisme

U bepaalt zelf het formaat waarop u de Foto op Plexiglas geprint wilt hebben. Dat geldt ook voor de vorm. Wij kunnen in eigen huis elk gewenst formaat en vorm frezen of laseren. Of het nu om een ovaal, vierkant of langwerpig formaat gaat, alles is bij ons mogelijk. Regelmatig bereikt ons de vraag voor bijv. een drie-luik. Wij werken niet met een standaard webshop, maar persoonlijk contact en advies is volgens ons de enige manier om u goed van dienst te kunnen zijn.

Wij printen ook op dikker plexiglas!

Het komt regelmatig voor dat klanten bij ons het verzoek neerleggen om op dikker plexiglas (acrylaat) te printen. We beginnen bij 3 mm en kan oplopend op 5 mm (standaard), 6 mm, 8 mm, 10 mm of dikker. Waarom dikker? Dat kan met het formaat te maken hebben. Hierin willen wij u graag adviseren. Naast een zwevend ophangsysteem is het ook mogelijk om Foto op Plexiglas te voorzien van 4 of meer boorgaten. In dat geval leveren wij dan RVS afstandhouders mee. Voor maatwerkoplossingen geldt een andere prijs. 

Zwevend ophangsysteem

Standaard printen wij uw Foto op Plexiglas aan de achterzijde van het plexiglas. Spiegelbeeldig printen noemen wij dat. Omdat plexiglas (acrylaat) glanzend is, krijgt uw foto meer diepte en kleurkracht. Na het printen van de foto bevestigen wij aan de achterzijde van uw Foto op Plexiglas een zwevend ophangsysteem waardoor uw Foto op Plexiglas ca. 1 cm vanaf de muur komt te hangen. Een mooi, strak resultaat en moderne uitstraling. Een parel aan de muur. Heeft u andere wensen, neem dan contact met ons op en bespreek met een van onze medewerkers de mogelijkheden.

Wat kost Foto op Plexiglas?

Elk formaat is bij ons mogelijk met een maximum formaat van 300 x 200 cm. Daarbinnen kunt u kiezen voor elk gewenste formaat. Om het makkelijk te houden werken wij met een vaste prijs per vierkante meter plus daarbij startkosten per product. Als we u een tip mogen geven, dan is het goed om rekening te houden met een fotoverhouding van 2:3. In deze verhouding worden de meeste foto gemaakt. Voorbeeld is dan 60 x 90 cm, 90 x 120 cm etc. 

Prijs per vierkante meter voor Foto op Plexiglas bedraagt € 250,- incl. btw en verzendkosten
Startkosten per product € 35,-

Rekenvoorbeelden:

(Prijzen zijn incl. 21% BTW en zijn op basis van 5 mm dik plexiglas zonder gaten)

Formaat 60 x 90 cm

0,54 m2 x € 250,-/m2 = € 121,50 + € 35,- =

€ 170,00

Formaat 80 x 120 cm

0,96 m2 x € 250,-/m2 = € 216,00 + € 35,- =

€ 275,00

Formaat 50 x 140 cm

0,70 m2 x € 250,-/m2 = € 157,50 + € 35,- =

€ 210,00

foto's op plexiglas worden verzonden met PostNL

Een content titel

Transportkosten van Foto op Plexiglas

Alle Foto op Plexiglas panelen worden gratis verstuurd binnen Nederland en België. Dit geldt voor alle formaten zolang het maar niet groter is dan 175 x 78 cm en met een maximaal gewicht van 31,5 kg.  Alles daarbuiten kunnen wij het niet meer versturen met PostNL en zal er apart een prijsopgave worden gemaakt zodat we het met een over-night transportdienst kunnen versturen.

voorraad plexiglas boorgaten

Wie kan Foto op Plexiglas bestellen?

Dat kan iedereen zijn! Wij leveren aan consumenten, maar ook aan bedrijven, musea, professionele fotografen, en aan de fotovakhandel. U komt dus onze Foto op Plexiglas panelen tegen in ziekenhuizen, tandartspraktijken, fototentoonstellingen, maar ook bij mensen thuis. Wij maken geen verschil in print- of materiaalkwaliteit of het nu voor de consument of voor een bedrijf is.

ingepakte foto's op plexiglas. Klaar voor verzending.

Wat is de levertijd van Foto op Plexiglas?

Maximaal 3 weken na ontvangst van uw opdracht én betaling wordt uw Foto op Plexiglas geleverd. Die tijd hebben wij nodig om met de juiste zorg en kwaliteit uw fotoproduct printklaar te maken. Wij versturen uw Foto op Plexiglas met PostNL en kunnen altijd een track and trace code met u overleggen zodat u een indicatie van leverdag én tijdstip heeft.

foto printen achter glas

Hoe gaat de betaling?

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een factuur. U wordt dan vriendelijk verzocht om deze factuur per omgaande te betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw Foto op Plexiglas in productie genomen en is de bestelling definitief

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan snel en is heel eenvoudig. U stuurt ons een mail met daarin een digitaal bestand, uw naam- en adresgegevens plus een digitaal bestand van de foto die u graag door ons op plexiglas geprint wilt hebben. U kunt mailen naar: verkoop@boerenvanwijk.nl en u ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

Waar moet het printbestand aan voldoen?

U kunt zoals hierboven aangegeven een printbestand naar ons mailen. Belangrijk is dat uw bestand een JPG of PDF in hoge resolutie is (minimaal 150 dpi op ware grootte). Hoe groter het bestand, hoe beter. Onze studio controleert uw aangeleverde bestand op kwaliteit voordat we het productieproces van Foto op Glas gaan opstarten. Eventueel kunnen wij het bestand bijsturen tegen een meerprijs van € 29,- incl. BTW. De scherpte wordt dus gecontroleerd en een eventuele uitsnede wordt in overleg met u bepaald.

prepress afdeling studio voorbereiding voor het adrukken van foto's op plexiglas

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij zijn bereikbaar voor vragen op werkdagen tussen 08.00 - 20.00 uur. Telefonisch kun u ons bereiken op 078-6162000 of per mail verkoop@boerenvanwijk.nl Bent u benieuwd hoe het printproces in zijn werking gaat, maak een afspraak en kom onze productie in Dordrecht bezoeken. U bent van harte welkom!

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2022 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl