Contact

Uiteraard zijn wij bereikbaar, jij kiest de manier en hieronder staan de gegevens om met ons in contact te komen.

Kaart

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. In dat geval kun je ons het beste een e-mail sturen via ons formulier.

Stel hier jouw vraag

Digitale bestanden

Op onze studio kunnen wij je uitstekend helpen door middel van het maken van een ontwerpvoorstel, of beoordeling wanneer je zelf een digitaal bestand aanlevert. Op deze website hebben wij speciaal een informatiepagina gemaakt gericht op onze aanleverspecificaties. Kom je er niet goed uit, bel of mail ons gerust en wij helpen je graag op weg.

Benieuwd voor wie boer&vanwijk allemaal werkt

- Bekijk hier een greep uit ons klantenbestand -

Deze groep is beslissingsbevoegd wanneer het gaat om productpresentatie, productontwikkeling, huisstijlbewaking en het uitbouwen van merk- en naamsbekendheid. Ook reclamebureaus, interieurbouwbedrijven, ziekenhuizen, musea en bijv. tandartspraktijken weten de weg naar Boer & Van Wijk te vinden, zeker wanneer het gaat om interieurstyling,  sfeerbeleving en proffesionele montage.

Tchai
Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. Doe dat naar:

Contact

Sedumweg 27
3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht
tel. 078 - 616 20 00

© 2022 Boer & Van Wijk Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden.