Foto op glas. Voor particulieren en bedrijven. - boerenvanwijk.nl

Foto op glas

Een juweel aan de muur: Foto op echt glas, uw trots. Vele formaten en voorzien van speciaal vervaardigd montage materiaal. Ook voor consumenten!

Foto op glas. Beschikbaar in diverse formaten

Foto op Glas is een maatwerk oplossing

Wat is Foto op écht Glas precies?

Wij printen uw Foto op Glas rechtstreeks op 4 mm gehard glas. Ons glas is dus écht glas en wordt voordat het geprint wordt in een oven gehard en rondom netjes facet geslepen. Het printproces doen we rechtstreeks aan de achterzijde van het glas in 6 kleuren Full Colour en dekwit. Om eventuele beschadigingen van de print tegen te gaan plaatsen wij na het printen een witte beschermfolie over de afbeelding, uiteraard ziet u daar niets van terug. Het printproces vindt plaats op een grote UV-vlakbedprinter van Zwitserse makelij, dus kwaliteit en precisie zijn gewaarborgd.

Kan het glas ook dikker geleverd worden?

Ja dat kan zeker. Denk dan aan bijv. 6 of 8 mm dik. De dikte van het glas hangt ook een af van de gewenste toepassing én het formaat van uw Foto op Glasplaat. Indien u een dikker formaat wenst, dan maken wij graag vooraf een prijsopgave. Ook bestaat de mogelijkheid om een glasplaat te voorzien van 4 of meer boorgaten zodat een Foto op Glasplaat met rvs-afstandhouders gemonteerd kan worden. Deze uitzonderingen vallen bij ons onder maatwerk en dan gelden dus andere prijzen dan hieronder aangegeven!

Wat is het verschil tussen Foto op Glas en Plexiglas?

Wij kunnen beiden, maar ons specialisme is Foto op écht Glas. Echt glas is iets krasbestendiger dan Plexiglas of Acrylaat. Foto op Glas trekt minder snel krom, en die mogelijkheid is bij plexiglas bij een groter formaat wel aanwezig. Glas heeft een natuurlijker uitstraling dan plexiglas of acrylaat en Foto op Glas is ook niet statisch en trekt geen vuil aan. Daarentegen is Foto op Plexiglas iets voordeliger dan Foto op écht Glas. Veel bedrijven beweren dat uw foto op glas wordt geprint, maar in werkelijkheid is dat in veel gevallen op plexiglas (kunstglas). Boer & Van Wijk print als een van de weinige bedrijven in Nederland wel op écht gehard glas en plexiglas!

Zwevend ophangsysteem

Nadat uw Foto op Glas aan de achterzijde (spiegelbeeldig) is geprint monteren wij aan de printzijde een ophangplaat of -strip zodat uw Foto op Glas als het ware zwevend aan de muur hangt. Aan de onderzijde van de plaat bevestigen wij 2 afstandsdopjes zodat de ruimte tussen de fotoplaat en uw muur ongeveer 1 cm is. Afhankelijk van het formaat worden er één of meerdere ophangplaatjes gemonteerd. Bij echt grote formaten brengen wij rondom een aluminium strip aan in verband met de stabiliteit en gewichtsverdeling. Daardoor hangt uw Foto op Glas nog mooier aan de muur.

Wat kost Foto op Glas?

Elk formaat is bij ons mogelijk met een maximum formaat van 300 x 200 cm. Daarbinnen kunt u kiezen voor elk gewenste formaat. Om het makkelijk te houden werken wij met een vaste prijs per vierkante meter plus daarbij startkosten per product. Als we u een tip mogen geven, dan is het goed om rekening te houden met een fotoverhouding van 2:3. In deze verhouding worden de meeste foto gemaakt. Voorbeeld is dan 60 x 90 cm, 90 x 120 cm etc.

Prijs per vierkante meter voor Foto op Glas bedraagt € 325,- incl. btw en verzendkosten
Startkosten per product € 25,-

Rekenvoorbeelden:

Formaat 60 x 90 cm

0,54 m2 x € 325,-/m2 = € 175,50 + € 25,- =

€ 200,50

Formaat 80 x 120 cm

0,96 m2 x € 325,-/m2 = € 312,- + € 25,- =

€ 337,00

Formaat 50 x 140 cm

0,70 m2 x € 325,-/m2 = € 227,50 + € 25,- =

€ 252.50

foto print op glas  transportkosten

Transportkosten van Foto op Glas

Alle Foto op Glas panelen worden gratis verstuurd binnen Nederland en België. Dit geldt voor alle formaten zolang het maar niet groter is dan 175 x 78 cm en met een maximaal gewicht van 31,5 kg.  Alles daarbuiten kunnen wij het niet meer versturen met PostNL en zal er apart een prijsopgave worden gemaakt zodat we het met een over-night transportdienst kunnen versturen.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan snel en is heel eenvoudig. U stuurt ons een mail met daarin een digitaal bestand, uw naam- en adresgegevens plus een digitaal bestand van de foto die u graag door ons op écht glas geprint wilt hebben. U kunt mailen naar: verkoop@boerenvanwijk.nl en u ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

foto op glas voor bedrijven en consumenten

Wie kan Foto op Glas bestellen?

Dat kan iedereen zijn! Wij leveren aan consumenten, maar ook aan bedrijven, musea, professionele fotografen, en aan de fotovakhandel. U komt dus onze Foto op Glas panelen tegen in ziekenhuizen, tandartspraktijken, fototentoonstellingen, maar ook bij mensen thuis. Wij maken geen verschil in print- of materiaalkwaliteit of het nu voor de consument of voor een bedrijf is.

versturen van foto op glas

Wat is de levertijd van Foto op Glas?

Maximaal 3 weken na ontvangst van uw opdracht én betaling wordt uw Foto op Glas geleverd. Die tijd hebben wij nodig om met de juiste zorg en kwaliteit uw fotoproduct printklaar te maken. Wij versturen uw Foto op Glas met PostNL en kunnen altijd een track and trace code met u overleggen zodat u een indicatie van leverdag én tijdstip heeft.

foto printen achter glas

Hoe gaat de betaling?

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een factuur. U wordt dan vriendelijk verzocht om deze factuur per omgaande te betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw Foto op Glas in productie genomen en is de bestelling definitief.

grote foto op glas printen

Waar moet het printbestand aan voldoen?

U kunt zoals hierboven aangegeven een printbestand naar ons mailen. Belangrijk is dat uw bestand een JPG of PDF in hoge resolutie is (minimaal 150 dpi op ware grootte). Hoe groter het bestand, hoe beter. Onze studio controleert uw aangeleverde bestand op kwaliteit voordat we het productieproces van Foto op Glas gaan opstarten. Eventueel kunnen wij het bestand bijsturen tegen een meerprijs van € 29,- incl. BTW. De scherpte wordt dus gecontroleerd en een eventuele uitsnede wordt in overleg met u bepaald.

bestel foto op glas paneel

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij zijn bereikbaar voor vragen op werkdagen tussen 08.00 - 20.00 uur. Telefonisch kun u ons bereiken op 078-6162000 of per mail verkoop@boerenvanwijk.nl Bent u benieuwd hoe het printproces in zijn werking gaat, maak een afspraak en kom onze productie in Dordrecht bezoeken. U bent van harte welkom!

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl