Passie voor Zeefdruk

wij gaan verder waar anderen stoppen

Zeefdruk is een specialisme. Daar zijn we goed in en hebben al meer dan 60 jaar ervaring. Ondanks de opkomst van digitaal printen zal industriƫle zeefdruk bij
Boer & Van Wijk een belangrijke plaats blijven innemen. Zeefdruk en digitaal printen gaan goed samen en versterken elkaar. Met deze geweldige zeefdruktechniek kunnen wij de klant het allerbeste bieden.

Boer & Van Wijk is van huis uit gespecialeerd in industriƫle zeefdruk. Dat houdt in dat we bekend zijn met de de meest voorkomende ISO-normeringen. Met behulp van de modernste zeefdrukmachines en zeer hoogwaardige zeefdrukinkten kunnen we een product afleveren dat aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Wij testen onze bedrukking o.a. op kleurechtheid, krasvastheid en duurzaamheid.

Grootformaat zeefdruk

Boer & Van Wijk heeft uiteenlopende formaten zeefdrukmachines.
Van een klein handraam tot een driekwart zeefdrukautomaat op het grote formaat van 110 x 210 cm. De keuze wordt bij opdracht bepaald. Drogen doen we conventioneel of d.m.v. een UV-droogtunnel.

Grootformaat zeefdruk op kunststof platen
Industrieel zeefdrukken van plaatmateriaal

Advies

Zeefdruk is maatwerk. Wij willen u vooraf goed adviseren over de verschillende zeefdruk- en materiaalkeuzes. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Zeefdruk op formaat van 100 x 200 cm

Bewerkingen

Wij bieden de mogelijkheid om het product na bedrukking te frezen, laseren, buigen, snijden, polijsten, stansen of op een andere manier te bewerken. Wij adviseren u graag.

Stickers zeefdrukken bij Boer & Van Wijk Dordrecht

Kwaliteitscontrole

tijdens het productieproces bouwen wij extra controlemomenten in

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht