Magneetstickers in diverse formaten

Magneetfolie

Het plakt en wij bewerken het als stickers. Eén verschil, het laat nooit lijmresten achter en is een tophit bij winkelinrichters.

Magneetstickers

Magneetstickers, ook wel magneetfolie genoemd, zijn in verschillende diktes leverbaar.

Bestellen van magneetstickers

U kunt bij Boer & Van Wijk magneetstickers (magneetfolie) bestellen in verschillende diktes. De dunste magneetfolie is
0,3 mm dik. Voordeel is de prijs, maar ook voor het verzenden van de magneetfolie is het gewicht van belang. Kiest u voor een dikkere variant zoals 0,5 mm of dikker bijvoorbeeld 0,8 of 0,9 mm dik, dan wordt de magneetsticker al een stuk zwaarder. Daarentegen kleeft een dikkere magneetsticker beter dan bij een dunnere variant. De maximale dikte die wij leveren is 1,5 mm dik. Bij opdracht kunt u ons een digitaal bestand sturen en geeft u daarbij aan wat het formaat en aantallen moeten zijn.

Printen of zeefdruk

Magneetstickers kunnen digitaal geprint worden, maar kan ook in zeefdruk uitgevoerd worden. De keuze wordt bepaald door het aantal kleuren, de oplage, maar zeker ook waarvoor de magneetstickers gebruikt gaan worden. Digitaal printen gaat snel en u bent wat kleurgebruik niet aan beperkingen gebonden. Zeefdruk wordt vaak toepepast wanneer het slechts één kleur betreft en dan ook nog eens in een hogere oplage. Om de levensduur te verlengen is het mogelijk om de magneetstickers te beschermen met een laminaat.

Voordelen van magneetstickers

Het grootste voordeel van een magneetsticker is dat deze zeer eenvoudig aan te brengen, maar ook weer makkelijk te verwijderen is zonder dat er lijmresten achterblijven. Voorwaarde is dat de magneetsticker op een ijzerhoudende ondergrond wordt aangebracht, maar dat mag duidelijk zijn. Voor reclame- campagnes dus ideaal om in te zetten. De communicatiekracht met een opvallende kleurenafbeelding is natuurlijk enorm groot en daarom zijn we een grote toename van gebruik de afgelopen jaren.

Toepassingsmogelijkheden

Magneetfolies worden in veel gevallen toegepast door displaybedrijven die metalen winkelpresentaties maken waarbij de reclame-uiting wisselend kan en moet zijn. Omdat een magneetsticker zich uitstekend digitaal laat printen is dit een van de meest gebruikte materialen wat we terug zien in de retail.

Magneetstickers worden daarnaast ook veelvuldig toegepast op auto's en op machines waarbij de ondergrond van metaal is.

Overzicht van alle stickers

Hieronder een overzicht van alle stickersoorten die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren!

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl