Digitaal printen

haarscherp, super snel, veelzijdig en betaalbaar

Digitaal printen heeft alleen maar voordelen. Binnen Boer & Van Wijk hebben wij de focus gelegd op zoveel mogelijk soorten printers. Op die manier kunnen wij uw afbeelding op zelfklevend vinyl, fotopapier, glas, vlaggenstof of direct op plaatmateriaal printen. Zelfs wit printen is voor ons geen enkel probleem.

De mogelijkheden van digitaal printen zijn eindeloos. Denk aan fotowanden, autobelettering, liftvloeren, foto op glas, vlaggen en banieren, textielframes, maar ook een doodgewone sticker. Ook voor het bewerken van de print heeft Boer & Van Wijk alles in huis. Zelfklevend vinyl (stickers) wordt altijd gelamineerd. Daarmee is de print beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Plaatmateriaal kan na het printen worden gefreesd, gelaserd of op een andere manier worden bewerkt. De combinatie met zeefdruk is zeker een hele goede aanvulling. Mixen met de mogelijkheden binnen het machinepark van Boer & Van Wijk is een dagelijkse uitdaging. En die uitdaging gaan we graag samen met u aan.

swissQprint vlakbedprinter

Uiterst precies printen op plaatmateriaal van max.  320 x 200 cm. Visueel spektakel in optima forma. Wij kleuren de wereld en maken van het kleinste idee een mega succes! Buiten proporties en adembenemend.

Groot formaat printen

printen op 5 meter breed vinden wij dan
ook groot genoeg!

Foto op ├ęcht glas

Fine Art Fotoprint op ├ęcht glas. Daarmee zijn wij uniek in Nederland. Topkwaliteit, maatwerk en een uitstekende service!

ga naar foto op glas productie

Visueel spektakel met:

fotobehang - foto op glas - vloerstickers - autoreclame
displays - raamstickers - containerbelettering textielframes - vlaggen en banieren - stickers winkelpresentaties - reclameborden - gevelreclame
en nog veel meer moois van Boer & Van Wijk.

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht