Decoprint SPM Ziekenhuis
Printoplossingen voor de gezondheidszorg

Schoon, schoner, schoonst; letterlijk en figuurlijk. Anti-bacterieel
zelfs anti-viraal behoren tot de mogelijkheden.

Printoplossingen voor de (para)medische sector.

Keuken gewrapt met Bodaq folie

Bodaq Interieurfolies

Interieurfolie, ook wel renovatiefolie genoemd, geeft een tweede leven aan uw keuken die er weer als nieuw uit gaat zien, maar ook een kastenwand of receptie op kantoor die met een interieurfolie er weer als nieuw uit gaat zien. Boer & Van Wijk voert een drietal merken, te weten 3M Dinoc, LG folie en Bodaq (Hyundai) Interior film.  Voor meer informatie verwijzen we u graag naar door naar onze eigen webshop: www.jeKeukenWrappen.nl

Decoprint SPM wanddecoratie 

Hygiëne, dagelijks confronteren wij onszelf en anderen er mee. In omgevingen waar het zonder meer noodzakelijk is: kinderdagverblijven, farmaceutische bedrijven, clean rooms bij chipmakers, ziekenhuizen enz. is dit een vereiste.
Ons antwoord daarop is Decochoc SPM van Gerflor.

Sealwise materiaal

Sealwise FS en WCB

Sealwise is uitstekend digitaal te printen op elk gewenst formaat en vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. 

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Telefonisch contact

Stel hier jouw vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays
Logo Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2022 Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.