Yacht bridge & wingpanels

Yacht bridge & wingpanels

Yacht bridge en wingpanels worden in zowel in folies als op opti-white glas uitgevoerd in alle denkbare kleuren en vormen.

Yacht brugpanelen en autotexfolies

Yacht brugpanelen en folies

Ieder apparaat communiceert met u via een bedieningspaneel. Vanaf de eenvoudige aan/uit aanduiding via toerental- en voltage-waarden tot complete panelen in een stuurhut. De duidelijkheid van een dergelijk paneel maakt de achterliggende bediening eenvoudiger. Nu bent u op een sterk punt van Boer & Van Wijk terechtgekomen. Eén van de simpele vormen is een metalen paneel, voorbewerkt, waarop wij direct zeefdrukken of printen. Bij zeefdrukkerij Boer waren we er al zo ver mee dat de panelen die wij produceerden in ruimtevaartuigen gebruikt zijn en nog steeds rond de aarde cirkelen.

wingpanels autotype folies voor schepen en jachten. - boerenvanwijk.nl

In die techniek zijn we met sprongen vooruit gegaan. Sinds een tijdje gebruiken we hiervoor MacDermid Autotex folies. Hierop printen we, geheel-, half- of niet lichtdoorlatend. De van oorsprong matte folie wordt volledig glashelder als we er m.b.v. zeefdruk een transparante lak op aanbrengen om bijv. een computerscherm achter te monteren. Zeker een toegevoegde waarde heeft ‘embossing’ (prägen), hiermee kunnen we o.a. aan/uit schakelaars rechtstreeks op het paneel hun functie meegeven. Uiteindelijk verlijmen we een dergelijk, uniek, product op de bijbehorende draagplaat en construeren zodoende een heldere ‘lessenaar’ waarin de complete aansturing van een motor, radar, navigatie enz. zit verwerkt.

Aan de basis van dit succesverhaal ligt een goede samenwerking en dito communicatie met de opdrachtgever en de fabriek van de draagplaten.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl