Alles voor een vernieuwd interieur!

Bekijk de oneindigheid aan mogelijkheden om uw bestaande interieur te renoveren of te restylen. Van keukenwrappen, glasdecoratie tot fotobehang.

Alles over wand- en glasdecoratie

Bodaq interieurfolies, fotobehang, foto op glas, Sealwise, raamfolies, textielframes, etc.

1

Topkwaliteit

2

Duurzame oplossing

3

Snel en schoon

BODAQ Interieurfolies

Interieurfolie, ook wel renovatiefolie genoemd, geeft een tweede leven aan uw keuken die er weer als nieuw uit gaat zien, maar ook een kastenwand of receptie op kantoor die met een interieurfolie er weer als nieuw uit gaat zien. Boer & Van Wijk voert een drietal merken, te weten 3M Dinoc, LG folie en Bodaq (Hyundai) Interior film. 

Fotobehang

Een wandgrote afbeelding, van plint tot plafond; imponerend! Fantastisch voor thuis, op kantoor of in een praktijkruimte. Veel klanten van Boer & Van Wijk hebben de mogelijkheden ontdekt van ons fotobehang. Dit product geeft een eigen identiteit aan uw werk- of leefomgeving. Sfeervol en kleurrijk. Dat laatste vertalen we bv. in een ziekenhuisomgeving naar rustgevend. 

Foto op Glas

Wij printen uw Foto op Glas rechtstreeks op 4 mm gehard glas. Ons glas is dus écht glas en wordt voordat het geprint wordt in een oven gehard en rondom netjes facet geslepen. Het printproces doen we rechtstreeks aan de achterzijde van het glas in 6 kleuren Full Colour en dekwit. 

Raamfolies

Glass etched raamfolie is een veel gebruikt materiaal voor privacyfolie. Glazen wanden in kantoorruimtes kunnen zo worden voorzien van de folie, zodat de mensen in het kantoor meer privacy hebben. De folie wordt ook vaak gebruikt als decoratie. Boer & Van Wijk kan diverse vormen snijden uit deze glass etched glass raamfolie. 

Sealwise WCB

Sealwise is uitstekend digitaal te printen op elk gewenst formaat en vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. 

Textielframe met geluidsdempende folie

Textielframes: foto op doek in een aluminium frame. Als een afbeelding gebruikt kan worden voor fotobehang, is deze optie ook mogelijk: textielframes. Boer & Van Wijk print dan op een brandvertragend polyester decodoek. En dat kan groot. Een voorbeeld is een doek van 3 meter hoog bij 20 meter lang, of soms nog langer.

Veilish zelfklevende vitrage

Veilish zelfklevende vitrage is bedoeld voor decoratief binnengebruik. Hiermee kan een mate van privacy worden gecreëerd zonder verlies van doorzicht naar buiten. Veilish is UV-bestendig, houdt de warmte zomers buiten de deur en is ook nog eens goed te printen in elke kleur, motief of afbeelding. De nieuwe "in-between" anno nu.

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

De print- en afwerkmogelijkheden van Boer & Van Wijk

Digitaal printen op grootformaat  - boerenvanwijk.nl

Digitaal printen

Vlakbed printen op kunststof, glas, metaal, hout, magneetfolie, karton enz. Maximaal tot 200 x 320 cm. en een dikte van 4 cm.

Hoogwaardige inustiriele zeefdruk is geschikt voor allerlei soorten producten.

Zeefdruk

Ieder ontwerp op allerlei soorten producten. Zeefdruk is kleurecht, krasvast en bestand tegen extreme omstandigheden.

Digitaal snijden kan tot op p 1/100 mm. nauwkeurig.

Digtaal snijden

U begrijpt het pas als u ziet hoe een computer zo’n klein mesje door allerlei substraten heen stuurt en dat op 1/100 mm. nauwkeurig.

Tampondruk veiligheidshelm

Tampondruk

Deze techniek zetten we succesvol in als vlakdruk niet mogelijk is zoals op veilgheidshelmen.

Boer & Van Wijk verzorgt ook de montage. Van signings tot wallpapers

Montage

Onze gespecialiseerde monteurs brengen alles aan waar u dat wilt; van een minuscule signing tot een giga wallpaper.

Machinepark Boer & Van Wijk

Machinepark

Talloze moderne apparatuur staat ons ter beschikking . . . . . Toch blijft ons dagelijkse werk een ambacht en daar zijn we trots op! 

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl