Stickers privacyfolie

Raamstickers

Glass etched, Logostickers, One-way-vision en nog veel meer.

Raamdecoratie met hele speciale raamstickers? Het kan gewoon!

Raamdecoratie is een perfecte oplossing wanneer het gaat om privacy of gewoon om een bepaalde sfeer neer te zetten. Privacy raamfolies zien wij vaak toegepast worden in tandartspraktijken, bij het notariaat en overal waar je als bezoeker even niet herkend wil worden door anderen. In veel gevallen wordt hier Glass Etched raamfolie (zandstraal- of melkglasfolie)

voor in gezet. Raamfolies zijn in veel kleuren leverbaar, maar ook printen van raamfolie behoort tot de mogelijkheid. Raamstickers die na het printen helemaal transparant moeten zijn alsof het geprint glas is, maar ook raamstickers die na printen diffuus moeten zijn. Bij Boer & Van Wijk is alles mogelijk, zelf "gaatjes-foliestickers" (One-Way-Vision) worden vaak toegepast.

logo stickers

Logostickers

Logostickers kunnen in full colour geprint worden, maar ook gesneden worden uit kleurfolies...

one-way-vision

One-way-vision

One-way-vision folie is gemaakt van PVC wat tot 40-50% geperforeerd is. Deze perforaties hebben...

Stickers drukken voor bedrijven zoals bijvoorbeeld veiligheidstickers

Pictogrammen

Boer & Van Wijk levert veiligheidsstickers in allerlei formaten om uw machine, werkplek...

reclame stickers

Reclame stickers

Snijteksten ook wel Signing genoemd, worden gemaakt van snijfolie. Elke gewenste vorm kan worden gesneden...

Stickers kunnen overal toegepast worden. Zoals hier op glas.

Statische stickers

Statische stickers vallen onder de makkelijke plakkers. Statische stickers hebben geen lijmlaag, maar hechten... 

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl