Stickers kunnen overal toegepast worden. Zoals hier op glas.

Statische stickers vallen onder de categorie "makkelijke plakkers". Deze statische stickers hebben geen lijmlaag, maar hechten door een speciale statische lading. Daarom worden ze ook wel statisch hechtende stickers genoemd. Ze hechten aan beide zijdes. Ze worden om die reden ook vaak gebruikt als tijdelijke reclame op grote winkelruiten.

Let op! Statische stickers plakken alleen aan een hele gladde ondergrond, zoals beeldschermen, spiegels en ramen.

Voordelen van een statische sticker zijn:
Geen lijmlaag, hecht zich gemakkelijk zonder bubbels
Deze stickers zijn geschikt voor full color print én zeefdruk
In alle pms- en RAL kleuren te produceren
Statische stickers zijn weer makkelijk te verwijderen zonder lijmresten.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl