Domeerstickers

Domeerstickers of domingstickers

Domingstickers hebben een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars (Polyurethaan) wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche. Voordelen van een domingsticker: Een prachtige bolling maakt het extra luxe. Domeerstickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ze zijn  leverbaar in elke pms- of RAL kleur.

Net als vinyl stickers zijn domingstickers weerbestendig, waardoor je de mogelijkheid hebt de stickers zowel binnen als buiten te gebruiken. Tevens zijn ze bestand tegen agressieve stoffen door de harslaag op de stickers. Deze harslaag zorgt ervoor dat de stickers erg stug zijn en heel goed tegen een stootje kunnen. Het nadeel hiervan is dat de domingstickers alleen goed op een volledig vlakke ondergrond blijven plakken.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl