vloerstickers

Reclame voor op de winkel- of bedrijfsvloer? Veel mensen kijken tijdens het lopen naar beneden. Daarom zijn vloerstickers heel handig voor grote reclames. Ze nemen geen ruimte in beslag en je kunt er gewoon overheen lopen. Door een speciale transparante laag, vloerlaminaat genoemd, krijgen de stickers een antislip effect. U hoeft dus niet bang te zijn dat bezoekers uitglijden over de stickers.

Vloerstickers zijn zeer geschikt voor binnengebruik, denk hierbij aan vloerbedekking, houten vloeren en dergelijke. De andere twee opties zijn alleen voor gladde vloeren. Plak vloerstickers alleen op afgewerkte vloeren, dus niet op straat, asfalt of buitentegels. Voor op straat en asfalt hebben we een speciaal straatvinyl. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen van een goede vloerstickers zijn:

- Speciaal antislip laminaat, zodat je niet uitglijdt.
- Slijt- en krasvastheid van de vloersticker
- Vloerstickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.
- UV bestendigheid van de vloerstickers zijn voor 3-5 jaar gegarandeerd
- Vloerstickers zijn leverbaar in iedere maat, kleur en vorm.

De levensduur van vloerstickers (slijtwaarde en belijming, inclusief laminaat) is tussen de 2 en 6 maanden na aanbrenging op een schone en vetvrije ondergrond.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl