vinyl stickers

Algemene stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer.

Gewoon "normale" stickers bestellen bij Boer & Van Wijk

In de volksmond werden vroegen stickers ook wel plakplaatjes genoemd, tegenwoordig weten we beter. Stickers hebben een communicatieve waarde, of het nu gaat om een reclamebood-schap of om een waarschuwing, je ziet stickers dagelijks in alle vormen en kleuren om je heen. Stickers bij Boer & Van Wijk zijn in verschilende categorieën verdeeld.

Op deze pagina vind u stickers onderverdeeld in normale basis stickers, domeerstickers ook wel domingstickers genoemd, maar ook raamstickers, autostickers, muurstickers, lichtbakstickers, lucht- en zeevracht containerstickers, etc. De komende jaren zullen ook stickers gaan "vergroenen" en dan moet u denken aan een breder aanbod van PVC-vrije stickers incl. laminaatsoorten.

logo stickers

Logostickers

Logostickers kunnen in full colour geprint worden, maar ook gesneden worden uit kleurfolies...

vloerstickers

Vloerstickers

Reclame voor op de winkel- of bedrijfsvloer? Veel mensen kijken tijdens het lopen naar beneden....

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl