pvc vrije stickers dragen bij aan beter milieu.

PVC-vrije stickers worden geproduceerd in verschillende kwaliteiten en zijn daarom te gebruiken voor alle denkbare toepassingen, van zelfklevende stickers tot bannermedia en van behang tot magneetfolies. Boer & Van Wijk heeft PVC-vrije printmedia van de merken 3M, Orajet, Prime, HEYTex en HP die geschikt zijn voor alle denkbare toepassingen.

PVC-vrije stickers wordt langzaam gemeengoed en opdrachtgevers zoals overheid, zorginstellingen, maar ook ondernemingen met een duidelijke groen-visie verlangen steeds meer producten die PVC-vrij zijn.

Boer & Van Wijk zal zich de komende jaren meer gaan toeleggen op deze producten. Stickers die geen PVC componenten meer bevatten, maar ook kunststofpanelen die PVC-vrij zijn. Samen naar een groene toekomst!

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl