Mild klevende stickers ook wel non permantene stickers zijn ideaal voor tijdelijke reclame-acties

Stickers met een witte, transparante of gekleurde ondergrond, zijn leverbaar met een mild klevende lijmlaag waardoor stickers na een bepaalde periode makkelijk zijn te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Dit noemen wij niet-permanent hechtend of afneembaar vinyl. Deze stickers kunnen digitaal geprint worden met elke denkbare afbeelding, maar ook in elke pms- of RAL kleur. Na het printen kunnen deze stickers worden voorzien van een beschermlaminaat in glans, mat of met een zand/mat ant-slip laminaat. 

Deze stickers met een een milde belijming wordt ook vaak gebruikt voor op muren of vloeren. Dit vanwege een reclame-winkelactie of tentoonstelling in een museum.

Tegenhanger van niet-permentent hechtend vinyl, is een sticker met een extreem goede hechting. De lijmlaag is in dat geval een stuk dikker en vormt zich naar de ondergrond waar de sticker op geplakt wordt.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl