Decoprint is anti-bacterieel en brandvertragend!

Decoprint SPM

Schoon, schoner, schoonst; letterlijk en figuurlijk.

Decoshoc prints kunnen ook toegepast worden in liften - boerenvanwijk.nl

Beprintbaar en ook nog eens anti-bacterieel en brandvertragend!

Hygiëne, dagelijks confronteren wij onszelf en anderen er mee. In omgevingen waar het zonder meer noodzakelijk is: kinderdagverblijven, farmaceutische bedrijven, clean rooms bij chipmakers, ziekenhuizen enz. is dit een vereiste.
Ons antwoord daarop is Decochoc SPM van Gerflor. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor hoge eisen aan hygiëne en brandwerendheid. Vanzelfsprekend laat het zich uitstekend onderhouden met de meest uiteenlopende schoonmaakmiddelen en heeft een lange levensduur. De 1 mm. versie van deze platen voldoet ruimschoots aan bovenstaande eisen en passen wij vaak toe. De afwerking doen wij op onze Zünd snijtafel.

Operatiekamers vormen de hoogste klasse. Hierbij worden forse eisen gesteld. Standaard gebruiken we dan de 2 mm. versie. Naast de anti-bacteriële eigenschappen biedt deze soort ook een perfecte oppervlakte bescherming met de hoogst mogelijke brandwerendheid en is met de, meestal sterke, schoonmaakmiddelen in een ziekenhuis perfect te onderhouden.

Decochoc SPM prints worden in ziekenhuis toepast.- boerenvanwijk.nl

Printen doen we rechtstreeks in spiegelbeeld op de achterzijde, hierdoor ontstaat er een helder en contrastrijk beeld. Vervolgens brengen wij daar een beschermlaag op aan en zijn de platen gereed voor verdere afwerking. Aanbrengen op locatie gebeurt met daarvoor geschikte lijm- en kitsoorten.
Kortom, als schoon, veilig en lange levensduur in het eisenpakket staat, adviseren wij Decoprint SPM van Gerflor.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2022 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl