Decoprint SPM Ziekenhuis
Gerflor SPM wandbescherming

Decoratieve, hygiënische en stootvaste wandbescherming,
bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud.

Beprintbaar en ook nog eens anti-bacterieel en brandvertragend!

Hygiëne, dagelijks confronteren wij onszelf en anderen er mee. In omgevingen waar het zonder meer noodzakelijk is: kinderdagverblijven, farmaceutische bedrijven, clean rooms bij chipmakers, ziekenhuizen enz. is dit een vereiste.
Ons antwoord daarop is Decochoc SPM van Gerflor. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor hoge eisen aan hygiëne en brandwerendheid. Vanzelfsprekend laat het zich uitstekend onderhouden met de meest uiteenlopende schoonmaakmiddelen en heeft een lange levensduur. Dé ideale wandbescherming!

De 1 mm. versie van deze platen voldoet ruimschoots aan bovenstaande eisen en passen wij vaak toe. De afwerking doen wij op onze Zünd snijtafel. Operatiekamers vormen de hoogste klasse. Hierbij worden forse eisen gesteld. Standaard gebruiken we dan de 2 mm. versie. Naast de anti-bacteriële eigenschappen biedt deze soort ook een perfecte oppervlakte bescherming met de hoogst mogelijke brandwerendheid en is met de, meestal sterke, schoonmaakmiddelen in een ziekenhuis perfect te onderhouden.

Decoprint SPM kinderafdeling
Decoprint SPM Ziekenhuis
Decoprint SPM lift

Printen doen we rechtstreeks in spiegelbeeld op de achterzijde, hierdoor ontstaat er een helder en contrastrijk beeld. Vervolgens brengen wij daar een beschermlaag op aan en zijn de platen gereed voor verdere afwerking. Aanbrengen op locatie gebeurt met daarvoor geschikte lijm- en kitsoorten.
Kortom, als schoon, veilig en lange levensduur in het eisenpakket staat, adviseren wij Decoprint SPM van Gerflor.

Compleet overzicht van alle producten bij boer&vanwijk

Een compleet overzicht van alle producten die we als het moet snel kunnen leveren! Heb je vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. 

Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van een uniek ontwerp.

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Contact telefoon

Stel hier jouw vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2022 Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.