stickers voor op fotowand

Fotowand op maat

Bestel uw eigen fotowand en bepaal zelf het formaat. Uiterst kleurrijk en geprint op de beste printers in de hoogste kwaliteit.

In ziekenhuizen bregen wij speciaal beschermende fotowanden aan.

Sfeervol en kleurrijk.

Een wandgrote afbeelding, van plint tot plafond; imponerend! Fantastisch voor thuis, op kantoor of in een praktijkruimte. Veel klanten van Boer & Van Wijk hebben de mogelijkheden ontdekt van ons fotobehang. Dit product geeft een eigen identiteit aan uw werk- of leefomgeving. Sfeervol en kleurrijk. Dat laatste vertalen we bv. in een ziekenhuisomgeving naar rustgevend. Zowel patiënt, arts als verplegend personeel ervaren dit als prettig. Heeft u zelf geen geschikte foto, geen probleem. Er zijn vele stockfoto's beschikbaar op internet of bij een aantal fotografen waar wij graag mee samenwerken.

Fotowanden, ook wel wallpapers op hoogwaardig behangpapier- boerenvanwijk.nl

Fotobehang, ook wel wallpaper genoemd, wordt door ons op hoogwaardig behangpapier geprint. Dat kunnen banen zijn van bijv. 1 meter breed. Daarbij heeft u de keus uit meerdere soorten behang; raadpleeg onze adviseurs. Maar ook een fotobehang uit één stuk is mogelijk, Airtex of wallpaper noemen we dit. U begrijpt, er zijn mogelijkheden genoeg. De basis is uw muur. Deze moet glad en egaal zijn, wij verzorgen de rest; normaal bij Boer & Van Wijk.
Wij hebben een ruime ervaring opgedaan met het printen en monteren van fotobehang. Wacht- en behandelkamers, operatieruimtes en musea, maar ook kantoren en woonkamers zijn door ons voorzien van schitterende afbeeldingen. Onze producten geven een toegevoegde waarde aan uw muur. 

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl