vinyl stickers

Bij Boer & Van Wijk kunt u stickers bestellen met een witte of transparante ondergrond. Dit is ons basis-assortiment. Wit vinyl kan geleverd worden met een glanzende of matte ondergrond. De keuze tussen glans of mat is ook mogelijk bij transparant vinyl . Daarnaast zijn er verschillende soorten lijmlagen. Stickers die mild klevend zijn, dus verwijderbaar, maar er zijn ook stickers met een high-tack belijming die zich makkelijk laten hechten op gestructureerde ondergronden zoals beton of zelfs op bakstenen.

Voor elk geval is er tegenwoordig een oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u om een juiste oplossing te vinden. Of het nu gaat om autobelettering of om een sticker aan boord van een booreiland, samen komen we er zeker uit.
Voordeel van vinyl stickers is dat deze te bestellen zijn in full color print of in elke andere gewenste kleur. Vinylstickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, UV-bestendig voor minimaal 4 jaar. Formaat, vorm en aantal naar keuze.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl