veiligheid stickers

Boer & Van Wijk levert veiligheidsstickers in allerlei formaten om uw machine, werkplek of kantoor veiliger te maken. Denk aan waarschuwingsstickers, verbodsstickers, gebodsstickers, leidingmarkering, maar ook toiletaanwijzingen, niet-roken stickers en keuringsstickers. 

Wij leveren standaard de hoogste kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Alle stickers worden gelamineerd, dus krasvast en bestand tegen chemische reiniging.

Ook kunnen deze pictogrammen worden gezeefdrukt of geprint op een kunststof ondergrond en op magneetfolie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bepaalde veiligheidsstickers uit te voeren op Glow-in-the-dark vinyl. In noodsituaties ideaal wanneer het licht is uitgevallen. 

Al onze pictogrammen voldoen aan de laatste NEN-EN-ISO 7010 normeringen. Veiligheid boven alles en een afbeelding zegt meer dan duizend woorden... 

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl