veiligheid stickers

Veiligheidsstickers

3M stickers, Pictogram stickers, Brandvertragende stickers en nog veel meer.

Stickers bedoelt voor uw en onze veiligheid. In alle kleuren en vormen.

Veiligheidsstickers willen ons iets duidelijk maken. Een verbod of juist een gebod op ons handelen, maar ook een functie van:
Let op, ik wil dat je mij ziet. Denk hierbij aan een bedrijfsauto met reflecterende striping die in het donker oplicht waardoor hij door anderen goed wordt gezien. Reflecterende stickers zijn overigens in verschillende kwaliteiten leverbaar. Deze eisen worden dan 

samen met onze verkoopafdeling besproken zodat we u een goed en veilig advies kunnen geven. Een goed adviers geldt natuurlijk voor alle stickers die Boer & Van Wijk verkoopt. Onze klanten zijn actief in de maritieme, maar ook luchtvaartsector en die gaan niet over een nacht ijs. Daarom werkt Boer & Van Wijk met leveranciers zoals 3M, Avery, Autotype van MacDermid, etc.

Stickers drukken voor bedrijven zoals bijvoorbeeld veiligheidstickers

Pictogrammen

Boer & Van Wijk levert veiligheidsstickers in allerlei formaten om uw machine, werkplek...

vloerstickers

Vloerstickers

Reclame voor op de winkel- of bedrijfsvloer? Veel mensen kijken tijdens het lopen naar beneden...

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl