Boer en Van Wijk Ambachtsezoom Sedumweg 27 Hendrik-Ido-Ambacht

Bedrijvenpark Ambachtsezoom

We hebben onlangs getekend en de bouw is inmiddels gestart

Een grote stap naar een mooie en duurzame toekomst

tekenen koopcontract Ambachtsezoom Boer en Van Wijk

Boer & Van Wijk is gestart met circulair bouwen in Hendrik-Ido-Ambacht!

Deze blog schrijven wij tijdens de tweede golf van corona besmettingen, november 2020. Onze medewerkers zijn door enerzijds geluk en anderzijds door het gebruik van gezond verstand allen gevrijwaard gebleven van besmetting. Tot op heden geeft dat een goed gevoel. Zakelijk hebben ook wij een geringe teruggang ondervonden, waarbij aangetekend moet worden dat de teruggang zichtbaar was in die sectoren waar wij ze ook konden verwachten. Dit in tegenstelling tot een aantal andere producten, welke zelfs een groei doormaakten. Hieruit hebben wij de conclusie getrokken dat er op meerdere gebieden een fors potentieel in ons bedrijf aanwezig is. Na de coronacrisis verwachten wij tevens dat de zwakker geworden sectoren weer zullen aantrekken, onze acquisitie is daarop alert. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst. Ons vertrouwen in de toekomst leidt tevens tot investeringen. In mensen, apparatuur en, niet het minste, een nieuw bedrijfspand aan de Sedumweg 27 in Hendrik-Ido-Ambacht!

Bedrijvenpark Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht

Ambachtsezoom

Een prachtig pand op bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 
Groter dan het huidige, met voldoende mogelijkheid tot uitbreiden van het productieoppervlak. Qua karakter blijven we echter dat oer-Dordtse bedrijf, zoals dat opgericht is in 1950 door Dhr. Geert Boer.

Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark. De gemeente ontwikkelt het gebied en is geïnspireerd door ‘Cradle to Cradle’ principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden hergebruikt. Op deze wijze wordt bijgedragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Ieder bedrijf heeft minimaal 108 zonnepanelen op het dak. Opvallend is de hoeveelheid beplanting, elk gebouw heeft groen aan de gevels en een ruime hoeveelheid bomen op het totale terrein. De handtekeningen zijn inmiddels gezet voor Sedumweg 27, 3343 LL in Hendrik-Ido-Ambacht en de oplevering zal naar verwachting het 1e kwartaal van 2022 zijn. 
 
Alles overziend heeft de huidige tijd ons, ondanks een verschrikkelijke pandemie, toch ook het inzicht verschaft dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt.

Stemar groep

Stemar Groep en Projectontwikkeling

De eerste contacten zijn in april 2019 gelegd met Dhr. Arie van Wingerden over de plannen om te gaan nieuwbouwen op het bedrijvenpark Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht. Professionele begeleiding die tot aankoop heeft geleid. Stemar Projectontwikkeling werkt samen met ProHuis Projectontwikkeling.

Prohuis

ProHuis b.v. Projectontwikkeling

ProHuis heeft zich als zelfstandig ontwikkelaar toegelegd op het ontwikkelen van woningbouw en commercieel vastgoed. ProHuis hanteert drie sleutelwoorden: “passie, creativiteit en dynamiek”. Dat zien wij terug in de goede contacten met Jordi van der Pas en Arjan van de Graaf.

Industriebouw Willy Naessens

Industriebouw 
Willy Naessens

Willy Naessens is gespecialiseerd in industriebouw. Inmiddels heeft deze van oorsprong Belgische aannemer diverse opdrachten ontvangen voor het bouwen van bedrijfsgebouwen op het bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dhr. Jos Stokman is onze contactpersoon en is vakkundig en zeer enthousiast!

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2022 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl