AH Behang
Albert Heijn Winkelinrichting

Vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise is deze winkelinrichting een groot succes geworden.

Winkelinrichting Albert Heijn te Made. Vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise is deze winkelinrichting een groot succes geworden.

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. Toegegeven, het zijn vaak point of sale materialen, dus tijdelijk. Soms doen wij een compleet interieur, de verbouwing van centrale hal bij de AH Made 8791(8791 is het francisenummer) brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en de bijzondere rol van deze supermarkt in Made.

De AH winkel in Made heeft een sterk lokaal gebonden karakter. Met instore winkels van Gall&Gall en Etos, een geheel winkelcentrum onder één dak. De verbouwing van deze winkel benadrukt de sterke band met het dorp. De hal werd een centrale ruimte met eigen ingangen voor de drie winkels. Wekelijks krijgt een lokale ondernemer een kraam aangeboden om het winkelend publiek kennis te laten maken met de regionale producten. Dit ‘marktplein’ moest dan ook de sfeer van Made uitstralen.

AH Behang

Ontwerp door Jantijn van den Heuvel

In het ontwerpvan Jantijn van den Heuvel is daar dus van uitgegaan, getuige de tekeningen van plattegrond en de illustratie van een straat in Made uit de jaren ’50. Alles op een enorm formaat. Samen met de naam vormen zij een gehele bovenwand in de centrale hal en meet 32 meter. Het geheel hebben wij op zelfklevend polymeer vinyl met een grijze backing geprint (om eventueel doorschijnen te voorkomen). Afgewerkt met mat laminaat voor een duurzaam bestaan. Het formaat en hoge positie maakte het gebruik van hoogwerkers tijdens de montage noodzakelijk.

groepsfoto fotowand

Achter de opstelplaats voor winkelwagens is een afbeelding van een aantal personeelsleden geplaatst, geheel in stijl met de bovenwand en eveneens wandvullend. Aan dergelijke wanden worden, gezien de fysieke invloeden van botsende karren, nogal wat eisen gesteld. Gelukkig hebben wij die ervaring al opgedaan in ons werk voor ziekenhuizen waar rondgereden wordt met bedden.

AH Groepsfoto

Prachtige fotowand van Decoprint SPM

De afbeelding hebben we dus zonder aarzelen geprint op 1 mm. decoprint SPM van Gerflor, in spiegelbeeld.
Na het aanbrengen was de betreffende afbeelding zodoende beschermd tegen botsende karren. Zeg maar ‘hufterproof’. Opvallend is de vitrine met de, meer dan verdiende, onderscheidingen die dit AH (francise) filiaal mocht ontvangen. 

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.