Pand Boer en Van Wijk
Bedrijvenpark Ambachtsezoom

Onze nieuwe locatie is een prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

boer&vanwijk heeft onlangs getekend en de bouw is inmiddels gestart. Een grote stap naar een mooie en duurzame toekomst.

Tekenen Nieuw pand

We zijn gestart met circulair bouwen in Hendrik-Ido-Ambacht!

Deze blog schrijven wij tijdens de tweede golf van corona besmettingen, november 2020. Onze medewerkers zijn door enerzijds geluk en anderzijds door het gebruik van gezond verstand allen gevrijwaard gebleven van besmetting. Tot op heden geeft dat een goed gevoel. Zakelijk hebben ook wij een geringe teruggang ondervonden, waarbij aangetekend moet worden dat de teruggang zichtbaar was in die sectoren waar wij ze ook konden verwachten. Dit in tegenstelling tot een aantal andere producten, welke zelfs een groei doormaakten. Hieruit hebben wij de conclusie getrokken dat er op meerdere gebieden een fors potentieel in ons bedrijf aanwezig is. Na de coronacrisis verwachten wij tevens dat de zwakker geworden sectoren weer zullen aantrekken, onze acquisitie is daarop alert. 

Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst. Ons vertrouwen in de toekomst leidt tevens tot investeringen. In mensen, apparatuur en, niet het minste, een nieuw bedrijfspand aan de Sedumweg 27 in Hendrik-Ido-Ambacht!

Bedrijvenpark Ambachtsezoom

Boer & Van Wijk heeft getekend voor een nieuw bedrijfspand op Bedrijvenpark
Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht. De bouw aan de Sedumweg 27 is inmiddels van start gegaan. Dit bedrijvenpark is het eerste in Nederland dat geheel circulair wordt gebouwd. Met bijna 190 zonnepanelen op het dak (Jaar-opbrengst ca. 70.000 Kw) is Boer & Van Wijk straks helemaal zelfvoorzienend. En zo zijn we klaar voor de toekomst.

Bedrijvenpark Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht

Een content subheading

Ambachtsezoom

Een prachtig pand op bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Groter dan het huidige, met voldoende mogelijkheid tot uitbreiden van het productieoppervlak. Qua karakter blijven we echter dat oer-Dordtse bedrijf, zoals dat opgericht is in 1950 door Dhr. Geert Boer.

Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark. De gemeente ontwikkelt het gebied en is geïnspireerd door ‘Cradle to Cradle’ principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden hergebruikt. Op deze wijze wordt bijgedragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Ieder bedrijf heeft minimaal 108 zonnepanelen op het dak. Opvallend is de hoeveelheid beplanting, elk gebouw heeft groen aan de gevels en een ruime hoeveelheid bomen op het totale terrein. De handtekeningen zijn inmiddels gezet voor Sedumweg 27, 3343 LL in Hendrik-Ido-Ambacht en de oplevering zal naar verwachting het 1e kwartaal van 2022 zijn. 

Alles overziend heeft de huidige tijd ons, ondanks een verschrikkelijke pandemie, toch ook het inzicht verschaft dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt.

Een content subheading

Ons nieuwe pand op de Ambachtsezoom

Met bijna 190 zonnepanelen op het dak (Jaar-opbrengst ca. 70.000 Kw) is Boer & Van Wijk straks helemaal zelfvoorzienend in energie. Lees meer op onze pagina over duurzaamheid.

En zo zijn we klaar voor de toekomst.

stemar groep

Stemar Groep en Projectontwikkeling

De eerste contacten zijn in april 2019 gelegd met Dhr. Arie van Wingerden over de plannen om te gaan nieuwbouwen op het bedrijvenpark Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht. Professionele begeleiding die tot aankoop heeft geleid. Stemar Projectontwikkeling werkt samen met ProHuis Projectontwikkeling.

Prohuis

ProHuis b.v.Projectontwikkeling

ProHuis heeft zich als zelfstandig ontwikkelaar toegelegd op het ontwikkelen van woningbouw en commercieel vastgoed. ProHuis hanteert drie sleutelwoorden: “passie, creativiteit en dynamiek”. Dat zien wij terug in de goede contacten met Jordi van der Pas en Arjan van de Graaf.

Willy Naessens

Industriebouw
Willy Naessens

Willy Naessens is gespecialiseerd in industriebouw. Inmiddels heeft deze van oorsprong Belgische aannemer diverse opdrachten ontvangen voor het bouwen van bedrijfsgebouwen op het bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dhr. Jos Stokman is onze contactpersoon en is vakkundig en zeer enthousiast!

Kaart

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Ontwerp, productie en momntage in opdracht van Ideko Interieurbouw

20 juni 2024

In opdracht van onze klant Ideko zijn er verschillende visual ontworpen, geprint en gemonteerd voor het Zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

Productie en Montage Nike Store in opdracht van Tchai

15 mei 2024

In opdracht van onze klant Tchai zijn er verschillende items geproduceerd en gemonteerd voor de Nike store in Den Haag

Vernieuwde webshop jeKeukenWrappen.nl

27 april 2024

Onze webshop voor interieurfolies is compleet vernieuwd en daar zijn we erg trots op

'Mens op Zee' Expostie in opdrscht van Flink

28 november 2022

In opdracht van onze klant Flink zijn er verschillende items geproduceerd voor de Expositie ' Mens op Zee' in het scheepvaartmuseum.

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.