Sealwise Keuken print
Sealwise, een ideaal plaatmateriaal voor de bouw en interieurbouw

De nieuwe generatie PVC panelen. Antibacterieel, antiviraal, Brandklasse Bs1d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

Sealwise past perfect in keukens, badkamers en toiletgroepen. Sealwise panelen bereiken 99,8% viruseliminatie.

Sealwise WCB is makkelijk te verwerken, licht in gewicht en enorm sterk. In combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal maakt dit Sealweise WCB tot een ijzersterke troef voor de meubelindustrie. Voor binnen zowel als voor buiten.

Professionele keukens

Professionele keukens – bijvoorbeeld bestemd voor horeca of zorg - dienen aan de hoogste hygiëne-eisen te voldoen. Geen wonder dat beleidsbepalers, architecten maar ook keukenfabrikanten steeds vaker kiezen voor Sealwise WCB. Het materiaal is immers geheel waterdicht en uitstekend bestand tegen bacteriën en ziektekiemen.

Zwembaden, sauna’s, wellness en sport

Sealwise WCB biedt hygiënische zekerheid. Zeker waar gewerkt wordt met stromend en soms stilstaand water, is het belangrijk dat bacteriën zich nergens kunnen ontplooien. Sealwise is blijvend antibacterieel én waterproof. Twee van de talrijke argumenten om voor Sealwise WCB te kiezen. Uiteraard gelden deze voordelen overal waar zich doucheruimten, en kleedkamers bevinden, zoals sportscholen of sportverenigingen.

Sanitaire voorzieningen

Sealwise WCB is ideaal voor iedere sanitaire omgeving; iedere plek waar gedoucht, gewassen en gereinigd wordt. Denk daarbij ook aan wellnesscentra of toiletruimten, sportscholen, campings of festivalterreinen. De lijst is vrijwel eindeloos. Dankzij de antibacteriële eigenschappen en het grote reinigingsgemak, is Sealwise WCB een uiterst betrouwbare factor in ieder bouwplan.

Controleerbare kwaliteit

Sealwise WCB is een hoogwaardig product. Een serieuze investering. Maar hoe weet je zeker dat je ook echt met een Sealwise WCB-product te maken heeft? Heel eenvoudig: wij hebben een anti-fraude bescherming toegevoegd. Een primeur in en passend bij een innovatief product. Een eenvoudige test met onze laser en u weet direct of je met een origineel Sealwise WCB-product te maken heeft. Zo wordt namaak voorkomen en heb je de zekerheid en garantie van onze kwaliteit.

Sealwise WCB kan worden gebruikt met de standaard timmermachines of handgereedschap. Nóg een voordeel: bij Sealwise WCB ontstaat veel minder slijtage aan zaagbladen en beitels dan bij het gebruik van bijvoorbeeld mdf en spaanplaat.

Om de optimale snijsnelheden vast te stellen is het verstandig jouw apparatuur eerst zelf te testen. Doorgaans kan de snelheid van de draaiende delen omlaag. Dit met betrekking tot de verspaning.

Let erop dat uw machines of zaag- en frees gereedschap tijdens het gebruik niet te heet worden. Oververhitting kan leiden tot verstopping en opeenhopingen.

Balkzaag

Sealwise WCB zaagt buitengewoon goed door de gesloten celkern. Vanwege het tolerantieniveau van de platen adviseren wij om de lengte en breedte van de panelen te meten vóór het snijden. Zo kan een nauwkeurige snede worden gegarandeerd.

CNC Freesmachine

Wilt u Sealwise WCB op een CNC verwerken? Gebruik dan voor hout- of kunststof geschikt snijgereedschap. Wij adviseren om tijdens het insnijden en inkerven een enkel gecaneleerde citeerbit te gebruiken om spaanders weg te vegen. Een voorbeeld van snijsnelheden op basis van onze berekeningen zijn: voor een 6 mm upcut router bit adviseren wij 18.000 RPM aan en een invoegsnelheid van 4 m/per minuut. Dit is echter slechts een richtlijn. Wij adviseren je jouw eigen gereedschap voor aanvang te testen.

Sealwise WCB is voorzien van een beschermfolie De beschermfolie is geschikt voor het gebruik met CNC-routers.

Randafwerking

Het afwerken van een rand is redelijk eenvoudig op Sealwise WCB. In principe worden hierbij dezelfde technieken gehanteerd als bij het gebruik van mdf en spaanplaat. Bij gebruik van een smeltlijmmachine adviseren wij om doorzichtige warme smeltlijm te gebruiken. Tevens adviseren wij om altijd het tolerantieniveau van de panelen te controleren, voordat de rand wordt ingesneden.

Noteer, na het controleren van het tolerantieniveau, het batchnummer of de VK-code. Dit om te voorkomen dat de lijmmachine in het bord snijdt tijdens het trimmen van de rand. Je kunt ook lasermachines en PU-edgebanders gebruiken. Het is wel aanbevolen jouw machines vooraf te testen met Sealwise WCB.

Elektrisch- en handgereedschap, hakselzagen, ripzagen, routers, decoupeerzagen of een schaaf; jekunt ze moeiteloos gebruiken, op dezelfde manier waarop je met hout werkt.

Schroeven

Vrijwel iedere schroef is geschikt voor Sealwise WCB, zelfs zelftapschroeven en bouten. Anders dan bij hout, waar eerst een schroefdraad in moet, kan in Sealwise WCB de schroef(bout) zelf worden geschroefd. De schroefretentie van Sealwise WCB is uitstekend en presteert veel beter dan bij mdf en mfc.

Gezondheidszorg, clean- room en laboratoria

Sealwise WCB is het antwoord op de vraag naar optimale infectiebeheersing. Bovendien is het milieubesparend én kent het een zeer lange levensduur...

Bouw, keukens en sanitaire voorzieningen

Sealwise WCB is makkelijk te verwerken, licht in gewicht en enorm sterk. In combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal maakt dit Sealweise WCB tot...

Geprint Sealwise WCB bewerken en gebruiken

De oppervlakte van Sealwise WCB is bijzonder glad. Ideaal voor zeefdruk en digitaal printen. De bescherm-folie op elk paneel kun je pas verwijderen wanneer je klaar bent...

De klanten voor Sealwise panelen

Sealwise Waterproof Construction Board (WCB) is chemisch resistent, dus geschikt voor cleanrooms en laboratoria. Sealwise WCB geeft "superbacteriën" geen kans door het speciaal ontworpen antibacteriële oppervlak. Sealwise is ook terug te vinden in de voedingsindustrie en bijv. ziekenhuiswereld. Denk aan operatiekamers, S.E.H., keukens, sluisgangen. Sealwise WCB past de Biomaster-methode toe op al haar producten om schadelijke bacteriën geen kans te geven. Mede dankzij de brand-klasse B-s1-d0 (EN 13501-1) is Sealwise een welkome gast in elke omgeving waar veiligheid een grote rol speelt. En Sealwise met een prachtige print geeft zoveel meer plezier om naar te kijken!

Producteigenschappen Sealwise WCB panelen 

100% recyclebaar

Alle panelen van Sealwise zijn volledig recyclebaar. 

Circulair

De Sealwise platen zijn ge maakt van gerecycled materiaal. Zo is de cirkel weer rond

Bewerkbaar

Sealwise plaatmateriaal is gemakkelijk te bewerken. W ij kunnen het voor jou in elke vorm snijden.

ROI

Sealwise plaatmateriaal is door zijn extreme weerbaarheid een duurzame oplossing.

Gewicht

Sealwise platen zijn licht gewicht platen en hierdoor makkelijk te transporteren of monteren.

Sterk

Ondanks hun licht gewicht is Sealwise plaatmateriaal extreem sterk.

Toepassingen

Sealwise plaatmateriaal kent vele toepassingen doordat het gemakkelijk te bewerken is.

Gecertificeerd

Sealwise plaatmateriaal is een gecertifeerd product.

Levensduur

Sealwise plaatmateriaal heeft een extreem lange levensduur.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Resistent

Sealwise plaatmateriaal is resistent tegen chemicaliën.

Anti-statisch

Sealwise plaatmateriaal heeft unieke antistatische eigenschappen.

Niet giftig

Sealwise plaatmateriaal is niet giftig. 

Kwaliteit

Sealwise plaatmateriaal een kwalitatief hoogwaardig product dan geregeld op haar kwaliteit wordt gecontroleerd .

Weersbestendig

Sealwise plaatmateriaal is een weerbestendig stabiel product. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen als buiten.

Antibacterieel

Sealwise plaatmateriaal is een antibacterieel product. Uitermate geschikt voor de medische sector.

Waterbestendig

Sealwise plaatmateriaal is 100% waterbestendig product.

Compleet overzicht van alle producten bij boer&vanwijk

Een compleet overzicht van alle producten die we, als het moet, snel kunnen leveren! Heb je vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. 

Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van een uniek ontwerp.

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld, en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Contact telefoon

Stel hier jouw vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.