Sealwise, een uniek medisch product

De nieuwe generatie PVC panelen. Antibacterieel, antiviraal, Brandklasse Bs1d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

Een boer&vanwijk product voor de medische sector, cleanrooms en laboratoria. Sealwise panelen bereiken 99,8% viruseliminatie

Sealwise WCB is het antwoord op de vraag naar optimale infectiebeheersing. Bovendien is het milieubesparend én kent het een zeer lange levensduur. Dat maakt Sealwise WCB ideaal voor toepassingen in de gezondheidssector, van kasten tot autoclave-systeem- behuizingen, ontvangstruimtes en operatiekamers. Wie op zoek is naar een duurzame kunststof voor een steriele omgeving, heeft met Sealwise WCB de ideale oplossing in huis.

Sealwise WCB geeft zogenaamde ‘superbacteriën’ geen kans door het speciaal ontworpen, antibacteriële oppervlak. Door het gepatenteerde verbindingssysteem is het voor de bacterie onmogelijk zich verborgen te houden. Bovendien: Sealwise WCB is door de hoogwaardige kwaliteit zeer goed opgewassen tegen de strengste reinigingsmethoden.

Van ziekenhuis tot huisartspraktijk

Sealwise WCB is de perfecte keuze voor operatie- en wachtruimtes, maar bijvoorbeeld ook voor huisartsen- en tandartspraktijken. Met Sealwise WCB weet je zeker dat je voldoet aan vrijwel alle vereisten voor optimale infectiebeheersing. Daardoor zullen onderhoudskosten zelfs verminderen en ontstaat er meer ruimte voor behandelingen. Zo creëert je uiteindelijk een hygiënische, moderne en kostenefficiënte werkruimte.

Waarvoor te gebruiken:

  • Afdelings meubilair, bedkastjes etc.
  • Trollies, opbergkasten, medicijnkasten
  • Keukens
  • Sluisgangen
  • Recepties
  • Wachtruimtes
  • Wandbekleding
  • Operatie- en behandelkamers
  • Eerste hulp

Bacteriën zijn overal. Niets om druk over te maken, de meeste bacteriën zijn immers onschadelijk. Helaas zijn er ook schadelijke bacteriën. Zeer schadelijke zelfs, Pathogene bacteriën als MRSA, E.coli, Legionella, Listeriaen of Salmonella kunnen ernstige infectieziekten veroorzaken. Om besmetting met deze schadelijke bacteriën te voorkomen, past Sealwise WCB de Biomaster®-methode toe op al haar producten.

Zeg het met zilver

Het risico van kruisbesmetting tussen meerdere oppervlakten van panelen wordt tot een minimum beperkt door de antibacteriële Biomaster®-methode. Biomaster® reduceert de groei van schadelijke bacteriën en voorkomt contaminatie, besmetting, aantasting en onaangename geurtjes.

Biomaster® werkt op basis van zilver ionentechnologie. Deze toepassing voorkomt dat bacteriën kunnen groeien, energie produceren of repliceren, waardoor zij uiteindelijk afsterven.  De Biomaster®-methode is uitzonderlijk duurzaam, langdurig en blijvend actief. Zilver is anorganisch en niet-uitlogend, blijft altijd op zijn plaats en waarborgt de lange levensduur. Toegepast bij Sealwise WCB, wordt Biomaster over het gehele paneel verspreid en wordt het een integraal onderdeel van het materiaal. Kortom: maximale antibacteriële bescherming gedurende de gehele levensduur van Sealwise WCB.

Hoe effectief is Sealwise WCB?

Zeer effectief. Het is bewezen dat Sealwise WCB de groei van bacteriën reduceert met 99,99%.

Is Sealwise WCB veilig?

Ja. Het is gebaseerd op zilver ionentechnologie. Deze technologie wordt al eeuwenlang erkend als een onschadelijke technologie. Sealwise WCB wordt dan ook gebruikt in de medische, voedsel- en watersector.

Wat is het verschil tussen antimicrobieel en antibacterieel?

Een antimicrobieel middel reduceert de groei van of vernietigt de schadelijke micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels. Met een antibacterieel middel wordt specifiek de groei van bacteriën voorkomen.

Is Sealwise WCB getest?

Sealwise WCB is herhaaldelijk getest volgens de ISO-normen. Ook nemen we deel aan voortdurende kwaliteitscontroles, testen en milieuonderzoeken. Wij staan voor zekerheid.

Hoe lang blijven de antibacteriële eigenschappen gegarandeerd?

Even lang als het product waaraan het is toegevoegd. Het is ingebouwd en verslijt niet. 

Is Sealwise WCB op enige wijze van invloed op een ander product?

Nee, je kunt Sealwise WCB antibacterieel niet zien, ruiken of proeven.

Is Sealwise WCB effectief tegen antibioticaresistente bacteriën?

Sealwise WCB is bewezen effectief tegen bijvoorbeeld Staphylococcus aureus (MRSA en Vancomycine-resistente Entercoccus VRE).

Hoe weet ik of mijn product beveiligd is met Sealwise WCB?

Onze Sealwise WCB-panelen worden geleverd met de laatste beveiligingstechnologie, ontwikkeld door Verimaster®. Het is daardoor eenvoudig te testen of je te maken heeft met een gecertificeerd Sealwise-product.

De klanten voor Sealwise panelen

Sealwise Waterproof Construction Board (WCB) is chemisch resistent, dus geschikt voor cleanrooms en laboratoria. Sealwise WCB geeft "superbacteriën" geen kans door het speciaal ontworpen antibacteriële oppervlak. Sealwise is ook terug te vinden in de voedingsindustrie en bijv. ziekenhuiswereld. Denk aan operatiekamers, S.E.H., keukens, sluisgangen. Sealwise WCB past de Biomaster-methode toe op al haar producten om schadelijke bacteriën geen kans te geven. Mede dankzij de brand-klasse B-s1-d0 (EN 13501-1) is Sealwise een welkome gast in elke omgeving waar veiligheid een grote rol speelt. En Sealwise met een prachtige print geeft zoveel meer plezier om naar te kijken!

Gezondheidszorg, clean- room en laboratoria

Sealwise WCB is het antwoord op de vraag naar optimale infectiebeheersing. Bovendien is het milieubesparend én kent het een zeer lange levensduur...

Bouw, keukens en sanitaire voorzieningen

Sealwise WCB is makkelijk te verwerken, licht in gewicht en enorm sterk. In combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal maakt dit Sealweise WCB tot...

Geprint Sealwise WCB bewerken en gebruiken

De oppervlakte van Sealwise WCB is bijzonder glad. Ideaal voor zeefdruk en digitaal printen. De bescherm-folie op elk paneel kun je pas verwijderen wanneer je klaar bent...

Kwaliteit print op onze SwissQ

Hoe bestel ik Sealwise met print bij boer&vanwijk

Je kunt Sealwise met een digitale print bestellen bij Boer & Van Wijk door contact op te nemen. Wij zorgen ervoor dat je snel van ons een antwoord en advies met offerte krijgt. Wist je overigens dat Sealwise WCB met een print ook buiten gebruikt kan worden? Wij lamineren dit dan af met een High-Tech laminaat, eventueel v.v. anti-graffiti, waardoor de levensduur bij buitengebruik tot 8 jaar gegarandeerd wordt. Uiteraard geldt dit voor alleen voor Nederland, België, Noord- en midden Duitsland, Engeland en de Scandinavische landen. Dus Noord-Europese gebieden.

Producteigenschappen Sealwise WCB panelen 

100% recyclebaar

Alle panelen van Sealwise zijn volledig recyclebaar. 

Circulair

De Sealwise platen zijn ge maakt van gerecycled materiaal. Zo is de cirkel weer rond

Bewerkbaar

Sealwise plaatmateriaal is gemakkelijk te bewerken. W ij kunnen het voor jou in elke vorm snijden.

ROI

Sealwise plaatmateriaal is door zijn extreme weerbaarheid een duurzame oplossing.

Gewicht

Sealwise platen zijn licht gewicht platen en hierdoor makkelijk te transporteren of monteren.

Sterk

Ondanks hun licht gewicht is Sealwise plaatmateriaal extreem sterk.

Toepassingen

Sealwise plaatmateriaal kent vele toepassingen doordat het gemakkelijk te bewerken is.

Gecertificeerd

Sealwise plaatmateriaal is een gecertifeerd product.

Levensduur

Sealwise plaatmateriaal heeft een extreem lange levensduur.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Resistent

Sealwise plaatmateriaal is resistent tegen chemicaliën.

Anti-statisch

Sealwise plaatmateriaal heeft unieke antistatische eigenschappen.

Niet giftig

Sealwise plaatmateriaal is niet giftig. 

Kwaliteit

Sealwise plaatmateriaal een kwalitatief hoogwaardig product dan geregeld op haar kwaliteit wordt gecontroleerd .

Weersbestendig

Sealwise plaatmateriaal is een weerbestendig stabiel product. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen als buiten.

Antibacterieel

Sealwise plaatmateriaal is een antibacterieel product. Uitermate geschikt voor de medische sector.

Waterbestendig

Sealwise plaatmateriaal is 100% waterbestendig product.

Compleet overzicht van alle producten bij boer&vanwijk

Een compleet overzicht van alle producten die we, als het moet, snel kunnen leveren! Heb je vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. 

Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van een uniek ontwerp.

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld, en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

contact met Boer en Van Wijk

Stel hier je vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.