Corona Sealwise
Sealwise, een antivirale oplossing

De nieuwe generatie PVC panelen. Antiviraal, Antibacterieel, Brandklasse Bs1d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

1

Betrouwbaar

75 jaar industriële ervaring

2

Klantgericht

oplossingsgericht meedenken

3

Divers

Brede diversiteit aan mogelijkheden

Antibacterieel en antiviraal. Dat is Sealwise WCB van boer&vanwijk

- Sealwise antivirale platen gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt -

In de strijd tegen levensbedreigende virussen als COVID-19 is het voorkomen van besmetting (contaminatie) van vitaal belang. In de medische sector is men dan ook naarstig op zoek naar manieren om omgevingen optimaal te vrijwaren. Sealwise Nederland is er inmiddels in geslaagd kunststof panelen te produceren die een 99,8% eliminatie van virussen en bacteriën garanderen. Een grote stap vooruit voor de medische wereld en iedere bedrijfstak waar optimale hygiëne van doorslaggevend belang is.Recent wetenschappelijk onderzoek in Engeland, waarbij de panelen van gerecyclede kunststof werden blootgesteld aan het betavirus van COVID-19, toonde aan dat het virus na twee uur vrijwel compleet is verdwenen.

Recent wetenschappelijk onderzoek in Engeland, waarbij de panelen van gerecyclede kunststof werden blootgesteld aan het betavirus van COVID-19, toonde aan dat het virus na twee uur vrijwel compleet is verdwenen. Met 99,8% viruseliminatie, 100% waterdichtheid, door en door antibacterieel (door gebruik van zilverionen) materiaal én de Biomaster technologie in de toplaag is Sealwise het enige plaatmateriaal met deze uitzonderlijk hoge score. De panelen hebben een extreem snelle en hoge mate van reiniging en vrijwel volledige eliminatie van schadelijke bacteriën en virussen, zoals covid-19, maar ook influenza en mazelen.

Coronanieuws

- sealwise panelen bereiken nu 99,8% viruseliminatie -

Met deze score vormen de duurzame Sealwise panelen een sluitend antwoord op de vraag naar een hogere mate van hygiëne, in elke sector waar anticontaminatie tot een absoluut minimum beperkt moet worden. Niet alleen in de medische sector, maar ook in de voedselverwerkende industrie en agrarische sector blijft men op zoek naar verbetering. De recente tests met de kunststof panelen van Sealwise tonen aan dat er op dit vlak een grote stap voorwaarts is gezet. Sealwise panelen worden vervaardigd uit gerecycled pvc, dat na gebruikt ook opnieuw kan worden gebruikt.

Met deze circulaire waarde, gecombineerd met de antibacteriële kwaliteiten en veelzijdige toepasbaarheid, heeft Sealwise een grote naam opgebouwd. De strijd tegen het coronavirus (COVID-19) heeft deze ontwikkeling bovendien in een stroomversnelling gebracht. Daardoor mag Sealwise zich verheugen op een snelgroeiende belangstelling.

Sealwise en digitaal printen

Sealwise is uitstekend digitaal te printen op elk gewenst formaat en vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. Alle laminaten zijn van een zeer hoge kwaliteit. Datasheets en certificaten zijn op verzoek te mailen. Naast digitaal printen kan Sealwise ook voorzien worden van een zeefdruk. Zeker bij industriële toepassingen is dit een uitkomst

Gezondheidszorg, clean- room en laboratoria

Sealwise WCB is het antwoord op de vraag naar optimale infectiebeheersing.

Bovendien is het milieubesparend én kent het een zeer lange levensduur...

Sealwise Keuken print

Bouw, keukens en sanitaire voorzieningen

Sealwise WCB is makkelijk te verwerken, licht in gewicht en enorm sterk. In combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal maakt dit Sealweise WCB tot...

Sealwise print

Geprint Sealwise WCB bewerken en gebruiken

De oppervlakte van Sealwise WCB is bijzonder glad. Ideaal voor zeefdruk en digitaal printen. De bescherm-folie op elk paneel kun je pas verwijderen wanneer je klaar bent...

Producteigenschappen Sealwise WCB panelen van boer&vanwijk

100% recyclebaar

Alle panelen van Sealwise zijn volledig recyclebaar. 

Circulair

De Sealwise platen zijn ge maakt van gerecycled materiaal. Zo is de cirkel weer rond

Bewerkbaar

Sealwise plaatmateriaal is gemakkelijk te bewerken. W ij kunnen het voor jou in elke vorm snijden.

ROI

Sealwise plaatmateriaal is door zijn extreme weerbaarheid een duurzame oplossing.

Gewicht

Sealwise platen zijn licht gewicht platen en hierdoor makkelijk te transporteren of monteren.

Sterk

Ondanks hun licht gewicht is Sealwise plaatmateriaal extreem sterk.

Toepassingen

Sealwise plaatmateriaal kent vele toepassingen doordat het gemakkelijk te bewerken is.

Gecertificeerd

Sealwise plaatmateriaal is een gecertifeerd product.

Levensduur

Sealwise plaatmateriaal heeft een extreem lange levensduur.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Resistent

Sealwise plaatmateriaal is resistent tegen chemicaliën.

Anti-statisch

Sealwise plaatmateriaal heeft unieke antistatische eigenschappen.

Niet giftig

Sealwise plaatmateriaal is niet giftig. 

Kwaliteit

Sealwise plaatmateriaal een kwalitatief hoogwaardig product dan geregeld op haar kwaliteit wordt gecontroleerd .

Weersbestendig

Sealwise plaatmateriaal is een weerbestendig stabiel product. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen als buiten.

Antibacterieel

Sealwise plaatmateriaal is een antibacterieel product. Uitermate geschikt voor de medische sector.

Waterbestendig

Sealwise plaatmateriaal is 100% waterbestendig product.

Telefonisch contact

producten bestellen

Wanneer je al een digitaal bestand hebt, dan kun je dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heb je nog vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je verder te helpen. Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je helpen met het maken van een ontwerp door ons enthousiaste team van de studio.

Een overzicht van alle producten die je bij boer&vanwijk kunt bestellen

Winkeldisplays

Jouw ontwerp in combinatie met onze technieken op nagenoeg alle denkbare materialen staan garant voor opvallende inrichtingen.

Foto op glas

Een juweel aan de muur: Foto op echt glas, jouw trots. Vele formaten en voorzien van speciaal vervaardigd montage materiaal. Ook voor consumenten!

Draagplaten

Onze met zorg geproduceerde MacDermid Autotex folie zou zonder draagplaat mooi, maar onbruikbaar zijn als bedieningspaneel.

MacDermid Autotype

Bedieningspanelen kunnen met recht heavy duty genoemd worden bij onze veelzijdige toepassing van de Autotype folies van MacDermid.

Foto op plexiglas

Haarscherpe afdruk op Foto op Plexiglas. Leverbaar op elk gewenst formaat. Ook geschikt voor de consumentenmarkt!

Fotowanden

Bestel uw eigen fotowand en bepaal zelf het formaat. Uiterst kleurrijk en geprint op de beste printers in de hoogste kwaliteit.

Honingraatkarton

Duurzaam karton, maar dan anders. De één bouwt er een huis mee, de ander maakt er de meubels van; veelzijdig plaatmateriaal.

Magneetfolie

Het plakt en wij bewerken het als stickers. Eén verschil, het laat nooit lijmresten achter en is een tophit bij winkelinrichters.

Bedieningspanelen

Yacht bridge en wingpanels worden in zowel in folies als op opti-white glas uitgevoerd in alle denkbare kleuren en vormen.

Sealwise

De nieuwe generatie PVC panelen. Antibacterieel, antiviraal, Brandklasse B-s1-d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

Textielframes

Licht nodig, akoestische demping of omdat het een mooie foto is? Dit product brengt het nuttige en het aangename samen.

Bodaq interieurfolie 

Snel en betrouwbaar een verrassend ander interieur? Bodaq interieurfolie heeft meer dan 400 dessins in het assortiment. 

Decoprint SPM

Schoon, schoner, schoonst; letterlijk en figuurlijk. Kunststofpanelen die perfect te printen en te snijden zijn in elk gewenst decor of afbeelding.

Veilish, zelfklevende vitrage

Veilish zelfklevende vitrage is bedoeld voor decoratief binnengebruik. Hiermee kan een mate van privacy worden gecreëerd zonder verlies van doorzicht naar buiten.

producten bestellen

Wanneer je al een digitaal bestand hebt, dan kun je dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heb je nog vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je verder te helpen. Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je helpen met het maken van een ontwerp door ons enthousiaste team van de studio.

Benieuwd voor wie boer&vanwijk allemaal werkt? Hieronder een kleine greep uit ons klantenbestand.

Deze groep is beslissingsbevoegd wanneer het gaat om productpresentatie, productontwikkeling, huisstijlbewaking en het uitbouwen van merk- en naamsbekendheid. Ook reclamebureaus, interieurbouwbedrijven, ziekenhuizen, musea en bijv. tandartspraktijken weten de weg naar Boer & Van Wijk te vinden, zeker wanneer het gaat om interieurstyling,  sfeerbeleving en proffesionele montage.

Tchai
Logo Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2022 Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.