Corona Sealwise
Sealwise, een antivirale oplossing

De nieuwe generatie PVC panelen. Antiviraal, Antibacterieel, Brandklasse Bs1d0, 100% recyclebaar en beprintbaar!

Antibacterieel en antiviraal. Dat is Sealwise WCB van boer&vanwijk. Sealwise antivirale platen gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.

In de strijd tegen levensbedreigende virussen als COVID-19 is het voorkomen van besmetting (contaminatie) van vitaal belang. In de medische sector is men dan ook naarstig op zoek naar manieren om omgevingen optimaal te vrijwaren. Sealwise Nederland is er inmiddels in geslaagd kunststof panelen te produceren die een 99,8% eliminatie van virussen en bacteriën garanderen. Een grote stap vooruit voor de medische wereld en iedere bedrijfstak waar optimale hygiëne van doorslaggevend belang is.Recent wetenschappelijk onderzoek in Engeland, waarbij de panelen van gerecyclede kunststof werden blootgesteld aan het betavirus van COVID-19, toonde aan dat het virus na twee uur vrijwel compleet is verdwenen.

Recent wetenschappelijk onderzoek in Engeland, waarbij de panelen van gerecyclede kunststof werden blootgesteld aan het betavirus van COVID-19, toonde aan dat het virus na twee uur vrijwel compleet is verdwenen. Met 99,8% viruseliminatie, 100% waterdichtheid, door en door antibacterieel (door gebruik van zilverionen) materiaal én de Biomaster technologie in de toplaag is Sealwise het enige plaatmateriaal met deze uitzonderlijk hoge score. De panelen hebben een extreem snelle en hoge mate van reiniging en vrijwel volledige eliminatie van schadelijke bacteriën en virussen, zoals covid-19, maar ook influenza en mazelen.

Coronanieuws, sealwise panelen bereiken nu 99,8% viruseliminatie.

Met deze score vormen de duurzame Sealwise panelen een sluitend antwoord op de vraag naar een hogere mate van hygiëne, in elke sector waar anticontaminatie tot een absoluut minimum beperkt moet worden. Niet alleen in de medische sector, maar ook in de voedselverwerkende industrie en agrarische sector blijft men op zoek naar verbetering. De recente tests met de kunststof panelen van Sealwise tonen aan dat er op dit vlak een grote stap voorwaarts is gezet. Sealwise panelen worden vervaardigd uit gerecycled pvc, dat na gebruikt ook opnieuw kan worden gebruikt.

Met deze circulaire waarde, gecombineerd met de antibacteriële kwaliteiten en veelzijdige toepasbaarheid, heeft Sealwise een grote naam opgebouwd. De strijd tegen het coronavirus (COVID-19) heeft deze ontwikkeling bovendien in een stroomversnelling gebracht. Daardoor mag Sealwise zich verheugen op een snelgroeiende belangstelling.

Gezondheidszorg, clean- room en laboratoria

Sealwise WCB is het antwoord op de vraag naar optimale infectiebeheersing. Bovendien is het milieubesparend én kent het een zeer lange levensduur...

Bouw, keukens en sanitaire voorzieningen

Sealwise WCB is makkelijk te verwerken, licht in gewicht en enorm sterk. In combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal maakt dit Sealweise WCB tot...

Geprint Sealwise WCB bewerken en gebruiken

De oppervlakte van Sealwise WCB is bijzonder glad. Ideaal voor zeefdruk en digitaal printen. De bescherm-folie op elk paneel kun je pas verwijderen wanneer je klaar bent...

De klanten voor Sealwise panelen

Sealwise Waterproof Construction Board (WCB) is chemisch resistent, dus geschikt voor cleanrooms en laboratoria. Sealwise WCB geeft "superbacteriën" geen kans door het speciaal ontworpen antibacteriële oppervlak. Sealwise is ook terug te vinden in de voedingsindustrie en bijv. ziekenhuiswereld. Denk aan operatiekamers, S.E.H., keukens, sluisgangen. Sealwise WCB past de Biomaster-methode toe op al haar producten om schadelijke bacteriën geen kans te geven. Mede dankzij de brand-klasse B-s1-d0 (EN 13501-1) is Sealwise een welkome gast in elke omgeving waar veiligheid een grote rol speelt. En Sealwise met een prachtige print geeft zoveel meer plezier om naar te kijken!

Producteigenschappen Sealwise WCB panelen 

100% recyclebaar

Alle panelen van Sealwise zijn volledig recyclebaar. 

Circulair

De Sealwise platen zijn ge maakt van gerecycled materiaal. Zo is de cirkel weer rond

Bewerkbaar

Sealwise plaatmateriaal is gemakkelijk te bewerken. W ij kunnen het voor jou in elke vorm snijden.

ROI

Sealwise plaatmateriaal is door zijn extreme weerbaarheid een duurzame oplossing.

Gewicht

Sealwise platen zijn licht gewicht platen en hierdoor makkelijk te transporteren of monteren.

Sterk

Ondanks hun licht gewicht is Sealwise plaatmateriaal extreem sterk.

Toepassingen

Sealwise plaatmateriaal kent vele toepassingen doordat het gemakkelijk te bewerken is.

Gecertificeerd

Sealwise plaatmateriaal is een gecertifeerd product.

Levensduur

Sealwise plaatmateriaal heeft een extreem lange levensduur.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Brandwerend

Al het plaatmateriaal van Sealwise heeft brandwerende eigenschappen.

Resistent

Sealwise plaatmateriaal is resistent tegen chemicaliën.

Anti-statisch

Sealwise plaatmateriaal heeft unieke antistatische eigenschappen.

Niet giftig

Sealwise plaatmateriaal is niet giftig. 

Kwaliteit

Sealwise plaatmateriaal een kwalitatief hoogwaardig product dan geregeld op haar kwaliteit wordt gecontroleerd .

Weersbestendig

Sealwise plaatmateriaal is een weerbestendig stabiel product. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen als buiten.

Antibacterieel

Sealwise plaatmateriaal is een antibacterieel product. Uitermate geschikt voor de medische sector.

Waterbestendig

Sealwise plaatmateriaal is 100% waterbestendig product.

Compleet overzicht van alle producten bij boer&vanwijk

Een compleet overzicht van alle producten die we, als het moet, snel kunnen leveren! Heb je vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij je naar onze aanleverspecificaties, kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. 

Heb je géén digitaal bestand, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van een uniek ontwerp.

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld, en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

contact met Boer en Van Wijk

Stel hier je vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.