Kunststoffen laten bedrukken

Dibond - Alubond

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Dibond - Alubond

De Aluminium/Polyetheen sandwichplaat bestaat uit twee aluminium dekplaten van 0,3 mm met daartussen een kern van PE. De sterke, stijve en lichte plaat is beter bekend als Vibond en Dibond. Ook zijn er plaatvarianten beschikbaar onder de merknamen Vibond Lite en Dilite, waarbij de twee alu dekplaten slechts 0,2 mm dik zijn.

De aluminium dekplaten kunnen verschillend zijn afgewerkt, bijv. glanzend wit of gekleurd, zilver metallic of brushed. Ook zijn uiteenlopende glanspercentages verkrijgbaar, oplopend van 35 tot 80%.

Alu/PE is corrosie- en weerbestendig en daarmee uitermate geschikt voor lange termijn buitentoepassingen, zoals signs, bewegwijzering en bedrijfsnaam pylonen. Het plaatmateriaal is zeer goed digitaal te bedrukken en te zeefdrukken. Ook boren, zagen, frezen en verlijmen levert geen problemen op.

Unieke kenmerken:
Sterk, stijf en licht
Weerbestendig
Vlak oppervlak
Corrosievrij
√ Grote variëteit kleuren en uitvoeringen

Toepassingen:
Reclameborden (binnen en buiten)
Posterdragers
Lichtreclame bakken
Digitaal printwerk
Standbouw
Wandbekleding

De biografie werd geprint met onze Mimaki JV 33-130 op wit polymeer vinyl, gelamineerd met mat polymeer vinyl en tenslotte gecacheerd op 4 mm. dibond. Het aanbrengen van dit paneel, 1000 x 2600 mm, rechtstreeks op de wand met montagekit leverde een strak resultaat op. 

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2021 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.