Kunststoffen laten bedrukken

Geschuimd Poly-styreen. Smart X

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Geschuimd Polystyreen - Smart X

Deze vederlichte plaat (10 mm plaat weegt slechts 2 kg/m2) bestaat uit een kern van geschuimd polystyreen met aan beide zijden een toplaag van UV bestendig massief ‘High Impact Polystyrene’ (HIPS). Smart X heeft geen lijm tussen kern en oppervlakken, bestaat dus volledig uit polystyreen en kan daardoor voor meer dan 90% worden gerecycled. De plaat kan tegen vocht, heeft een temperatuurbereik van -10° tot +70° C en is dus buiten toepasbaar.

Smart X is uitstekend te zeefdrukken, digitaal te printen en te zagen. Omdat de plaat superlicht maar ook stijver is dan vergelijkbare kunststof schuimplaten is Smart X bijzonder geschikt voor reclamepanelen die opgehangen moeten worden of voor grote staande reclameobjecten die niet mogen doorbuigen. De geschuimde zijkanten van deze platen zijn nu nog gemakkelijker af te werken. Daarvoor hebben wij zelfklevende kantprofielen in diverse kleuren in ons programma.

Unieke kenmerken:
Superlicht en toch stijf
Oppervlakken van UV bestendig HIPS
Uitstekend bedrukbaar
Recyclebaar (100% PS)
Buiten toepasbaar (tenminste 2 jaar)

Toepassingen:
Standbouw
Displays en P.O.S.
Hangborden
Levensgrote staande reclameobjecten
Lange smalle reclamepanelen
Bewegwijzering

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl