Kunststoffen laten bedrukken

Polypropyleen

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Polypropyleen

Polypropyleen-PP is een materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en Polypropyleen-PP is een van de meest veelzijdige kunststoffen.

Dit maakt Polypropyleen-PP uiterst geschikt voor technische toepassingen en constructies maar ook voor de realisatie van reclametoepassingen en verpakkingen van verschillend formaat. Polypropyleen-PP wordt ook massaal gebruikt in de chemische industrie. Polypropyleen staat ook bekend onder de naam Polypropeen of afgekort als PP.

Polypropyleen-PP lijkt veel op PE, maar heeft een hogere temperatuurbestendigheid (tot 100 graden) en is bovendien veel taaier. Zo kan Polypropyleen-PP folie (Evacast) eindeloos scharnieren, zonder dat het breekt

Polypropyleen kenmerken:
Uitstekend scharnierbaar
Licht van gewicht en geen vochtopname
Hoge chemische bestendigheid
Reuk- en smaakvrij
Levensmiddelen geschikt (op aanvraag)
Goed bedrukbaar (mits corona behandeld)
Milieuvriendelijk
Slagvast, taai en sterk

Toepassingen:
Display en POS toepassingen
Verpakkingen
Presentatiemiddelen
Vouwdoosjes
Reclameborden
Winkelinrichting

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl