Kunststoffen laten bedrukken

Duurzaam alternatief, dus Groen!

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

katz Display Board

Katz Display Board is een op houtpulp gebaseerd kernmateriaal dat aan beide zijden is gelamineerd met papier. Katz Display Board is maar liefst 30% lichter dan ‘normaal’ karton. Het plaatmateriaal biedt de reclame-industrie, mede dankzij de ruime keuze in diktes en formaten, een perfecte basis voor zeer uiteenlopende reclame- en communicatieproducten van topkwaliteit. Denk daarbij vooral aan kleinere en handzame displays zoals productdisplays op balies. Bovendien zijn met dit product zowel de voordelen van prijs, gebruiksgemak en milieu-aspecten in één product samengebracht.

Unieke kenmerken:
Eco-vriendelijk
Uitzonderlijke stabiliteit en vlakheid
Uitstekende printeigenschappen
Uitstekend te verwerken
30% lichter dan “normaal” karton

Toepassingen:
Kleine en handzame displays
Hangborden
Winkelinrichting
Presentatiemiddelen

Beelite Honingraat karton

Beelite is een stevige kartonnen honingraat plaat (FSC approved) waarvan het plaatoppervlak aan beide zijden is afgewerkt met drukklaar wit papier. Beelite 3D Display Board is robuust maar tegelijkertijd heel licht en daarmee multifunctioneel. Zo kan Beelite zelfs worden ingezet voor grote constructieve (zelf)dragende reclametoepassingen. Voor display toepassingen is Beelite 3D een praktische keuze. Dankzij het lage gewicht blijven vervoerskosten minimaal. Boer & Van Wijk levert Beelite naast het witte oppervlak, ook met een bruin oppervlak voor 2D toepassingen.

Unieke kenmerken:
Licht en robuust 
Geschikt voor grotere constructies
Geschikt voor digitaal printen en zeefdruk
Uitstekende snijeigenschappen
Duurzaam, meermaals hergebruik mogelijk
FSC approved, 100 % recyclebaar

Toepassingen:
Beurzen en events
Displays
Meubilair en decoratie
Verpakkingen
Partytafels
Signing 

ACRYLAAT GREENCAST

Acrylaat Greencast is een unieke, zeer duurzame, 100% gerecyclede acrylaat plaat met dezelfde optische, mechanische, thermische en fysische eigenschappen als de standaard gegoten plaatkwaliteit. 

Greencast acrylaat wordt volledig geproduceerd uit gerecycled PMMA, afkomstig uit de EU, en kan steeds weer hergebruikt worden. Deze volledig gesloten kringloop biedt unieke mogelijkheden voor duurzaam ontwerpen.

Unieke kenmerken:
Premium kwaliteit: helder en optisch zuiver 
Eenvoudig te buigen, lijmen en boren
Goed te diamant- en vlampolijsten
Minder CO² uitstoot bij de productie
Beschikt over ISO 7823.1 certificaat
Duurzaam productieproces

Toepassingen:
Winkelinterieurs
Stand- en decorbouw
Sign en displays
Print media
Bewegwijzering
Scheidingswanden en meubilair

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl