Kunststoffen laten bedrukken

Polystyreen

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Polystyreen

Polystyreen is een stevig plaatmateriaal met meer dan uitstekende zeefdruk- en thermovorm eigenschappen. Het is mede daarom een vaste keuze voor ontwerpers en zeefdrukkers. Displays vervaardigd uit Polystyreen kunnen, vergeleken met golfkarton, bovendien tegen een stootje en nemen nagenoeg geen vocht op.

Polystyreen Reclamekunststoffen:
Polystyreen behoort al jaren tot de topmaterialen bij de productie van een zeer breed scala sales promotion producten. Polystyreen is een stevig plaatmateriaal met meer dan uitstekende zeefdruk- en thermovorm eigenschappen. Het is mede daarom een vaste keuze voor ontwerpers en industriële- en creatieve opdrachtgevers.

Displays vervaardigd uit Polystyreen kunnen, vergeleken met golfkarton, bovendien tegen een stootje en nemen nagenoeg geen vocht op. Het oppervlak van dit plaatmateriaal is mooi glad en dus een perfecte basis voor optimale zeefdruk resultaten. Er is een enorme voorraad programma Polystyreen in kleuren, uitvoeringen (mat en glans) en afmetingen (formaten tot 3 x 2 meter).

Unieke kenmerken:
Uitstekend thermovormbaar
De perfecte basis voor zeefdruk en digitale print
In vele kleuren verkrijgbaar
Levensmiddelen geschikt

Toepassingen:
Displays
Prijskaarten
Poster ondergrond

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl