Kunststoffen laten bedrukken

Polycarbonaat Kanaalplaat

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Polycarbonaat Kanaalplaat

LEXAN™ is de merknaam van het Polycarbonaat van Sabic. Het is een naam die in de markt ook veel gebruikt wordt als synoniem voor polycarbonaat plaat en die garant staat voor de beste kwaliteit. Boer & Van Wijk levert en verwerkt het officiële merk: LEXAN™. 

Het materiaal laat zich gemakkelijk vormen en zagen en is daardoor niet alleen geschikt voor bouwkundige projecten maar ook voor reclame- en interieurtoepassingen.

Unieke kenmerken:
Nagenoeg onbreekbaar
Licht van gewicht
2 zijden UV-bestendig
Koud te buigen
Thermisch isolerend en energiebesparend

Toepassingen:
Reclamedrager
Standbouw
Interieurbouw
Decorbouw

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl