Kunststoffen laten bedrukken

Polycarbonaat - LEXAN™

Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Polycarbonaat - LEXAN™

Polycarbonaat, beter bekend onder de merknaam LEXAN™, is een glasheldere kunststof met een zeer hoge slagvastheid, hoge taaiheid en een relatief hoge mechanische belastbaarheid. Daarnaast is LEXAN™ zelfdovend en heeft het materiaal een goede chemische resistentie.

Polycarbonaat is veruit de meest slagvaste heldere kunststof. Het materiaal is nagenoeg onbreekbaar en, in vergelijk met glas van dezelfde dikte, 250 keer sterker. 
Ook is polycarbonaat beschikbaar in een standaard en in een UV-stabiele variant. Verder is het materiaal vlamdovend en in vergelijking met glas relatief licht. Polycarbonaat is koud te zetten en te buigen.

Polycarbonaat Reclamekunststoffen:
Met name in de lichtreclame sector op plaatsen waar vandalisme een probleem vormt, bieden nagenoeg onbreekbare Polycarbonaat platen een oplossing. Bijvoorbeeld als overbeglazing. Polycarbonaat (LEXAN™) wordt ook veel ingezet in het standbouw- en interieursegment waar hoge eisen aan het brandgedrag worden gesteld.

Unieke kenmerken:
Nagenoeg onbreekbaar
250 keer sterker dan glas van gelijke dikte
Koud te buigen en te zetten
Is goed te zeefdrukken en digitaal te printen
Weerbestendig
Vandalismebestendig

 

Producten bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de producten voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de producten gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle kunststoffen

Gechuimd PVC, Geschuimd Polystyreen, Dibond en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Kunststofplaten gaan pas "spreken" nadat wij er iets moois op hebben gedrukt.
Boer & Van Wijk heeft alles in huis om kunststofpanelen te voorzien van een tekst of afbeelding.

Boer & Van Wijk kan naast het printen of zeefdrukken van kunststofpanelen ook de afwerking voor u verzorgen. Denk aan: Boren, zagen of frezen, Snijden of laseren, Beletteren met snijfolies, Warm buigen en verlijmen, Thermovormen, Verpakken, Transporteren.

Hiernaast een overzicht van alle kunststoffen die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

* Teksten zijn met toestemming deels overgenomen van Vink Kunststoffen.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl