XXL Stickers voor meer zichtbaarheid in de winkelstraat

Grootformaat stickers

Logostickers, ID Codes, XXL stickers en nog veel meer.

XXL of grootformaat stickers bestellen bij Boer & Van Wijk

Boer & Van Wijk beschikt over een uitgebreid machinepark waar- mee kleine, maar ook hele grote stickers mee geprint kunnen worden. Bij groot moet u dan denken aan 150 cm hoog of breed bij een lengte van 3, 5, 10 meter of nog langer. Of dit praktisch is om deze grote stickers op te plakken dat is een tweede. In de praktijk worden dit soort grote stickers opgedeeld.

Het gaat erom dat we met XXL stickers indruk kunnen maken op uw doelgroep. Denk hierbij aan het aankleden van etalages, bedrijfspanden, vrachtwagen, zee- en luchtvrachtcontainers. Dergelijke stickers kunnen worden afgewerkt met een beschermlaminaat. In veel gevallen wordt bij buitengebruik ook wel speciale anti-graffiti folie aangebracht. Alles kan gewoon.

identificatie stickers

ID Codes

Identieficatiestickers, ofwel ID stickers, zijn stickers die aangeven om welke container of product het gaat...

logo stickers

Logostickers

Logostickers kunnen in full colour geprint worden, maar ook gesneden worden uit kleurfolies...

Stickers drukken voor bedrijven zoals bijvoorbeeld veiligheidstickers

Pictogrammen

Boer & Van Wijk levert veiligheidsstickers in allerlei formaten om uw machine, werkplek...

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl